Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto zostac prostytutką?

Polecane posty

Gość gość

Brakuje mi hajsu ostatnio. Zastanawiam soe czy nie zostac dzi*ką. Szybki sposob na zarobienie w koncu... Chociaz marwi mnie fakt,ze musialabymz jakims przypadkowym gosciem stracic dziewictwo.

Gość gość
Moglibyścis napisac wasze zdanie?

Gość gość
200zł za godzinę, sama sobie odpowiedz :)

Gość gość
No no : ) A jesli on sie nie zgodzi na prezerwatywe?Nie chxe sie niczym zarazic.

Gość gość
Masz jakies doswiadczenie?Moglabys mi opowiedziec?

Gość gość
Przestańcie. Odbiło wam?

Gość gość
Wolałabym umrzeć niż sprzedawać swoje ciało. Gdyby mi zabrakło kasy na życie, to popełniłabym samobójstwo, ale nigdy w życiu bym się tak nie poniżyła. A wam, ścierwa, życzę zachorowania na aids.

Gość gość
Zależy na co Ci brakuje hajsu. Jka na puder albo buty to nie warto. Napiszęszczerze, pracowaąłm tak, miałam 18 lat i uciekłam z domu pełnego przemocy i alkoholu. Poczatkowo trochę mi odbiło, nagły przypływ dużej gotówki, co zarobiłam przetracaąłm na luksusowe rzeczy. Po kilku mc sie ogarnęłam, zaczęłam odkładać, wróciłam do szkoły, zdałam maturę , poszłam na studia. Drogie studia. Jako prostytutka przepracowaałm rok, potem byłam tzw utrzymanką. Miałam czterech stałych panów z grubym portfelem. Odłożyłam na mieszkanie, skończyłam studia, wyjechałam do innego miasta, zmieniłam zupełnie wygląd zewnętrzny, łącznie z plastyką nosa. Moi sponsorzy nigdy nie poznali mojego prawdziwego nazwiska, miałam lewy dowód, kupiony jeszcze za czasów w burdelu. Czy żałuje? Nie. Jednak ja mam silny charakter, są kobiety które nawet po jednorazowym epizodzie nie potrafią sie pozbierać. Ja zamknęłam ten rozdziaał w swoim życiu, wymazałam przeszłość. Pracuje w wyuczonym zawodzie, świetnie zarabiam, mam męża i dziecko. nikła szansa, że kiedys to wyjdzie, zabezpieczyłam sie z każdej strony. Wieć reasumujac - sama sobie odpowiedz na ile jesteś silna psychicznie, dlaczego chcesz to robić i jaki masz w tym cel. A dziewictwo to sie sprzedaje za grube pieniądze, a nie za 200 zł w burdelu.

Gość gość
Może popisze ktoś?