Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwionamama0123

Czy powinnam uciekac z Norwegii?

Polecane posty

Gość Zmartwionamama0123

Witam! Obejrzalam program warto rozmawiac o instytucji w Norwegii ktora odbiera rodzicom dzieci dnia 30.04 . Za dwa tygodnie mam termin porodu w Oslo, moje zycie ulozylo sie tak ze zostalam sama podczas ciazy i nie ma przy mnie ojca dziecka ani nie bedzie go w dalszym zyciu. Czy jest tu jakas samotna mama ktora rodzila lub bedzie rodzic w Norwegii i NIE obawia sie jakiejkolwiek reakcji ze strony poloznej? Duzy nacisk klada na "psychike" ja jako ta samotna jestem podatna na depresje uslyszalam ostatnio, mimo iz wcale sie tak nie czuje. Polozna ma przekazac informacje o tym ze jestem "ta biedna" do pani ktora przyjdzie do mnie do domu po porodzie "sprawdzic" czy wszystko w porzadku. Wiem ze to normalna procedura alczkolwiek moge odmowic i przyjsc osobiscie z dzieckiem. Chcialam po prostu zapytac czy jest tu jakas przyszla mama ktora moglaby podzielic sie doswiadczeniem lub swoimi obawami badz tym ze nie powinnam sie martwic. Moze nie potrzebne ogladalam program ale od tego dnia jestem ciagle zdenerwowana i mysle o wyjezdzie zanim nastapi porod. Czy przesadzam? Prosze o normalne wypowiedzi.

Gość gość
Kolejna w ciąży z facetem ja pierdziele

Gość gość
Zaciążyłaś z jakimś śniadym? I uciekł?

Gość gość
Sponsorowane ty jak coś dowalisz to szkoda słów :O Kredyt hipoteczny ma brać? Pojepało cie całkiem????

Gość gość
Idź na dział "ciąża poród macierzyństwo" tam większe szanse na rade.

Gość gość
Popros jakas przyjaciółkę by ci pomogła i udawala twoja dziewczyne, przeciez tam na pewno przychylnie patrza na lesbijki, a jak cos ci powiedza, zagrzoc ze ich zgłosisz

Gość gość
dziś przecież to jest reklama debilu

Gość gość
Ahmed by jej nie zostawił, to na pewno Polak albo Norweg

Gość gość
Jaka reklama?

Gość gość
Sponsorowane ty jak coś dowalisz to szkoda słów pechowiec.gif Kredyt hipoteczny ma brać? Pojepało cie całkiem???? x x x HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA:D:D