Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Grube osobny a krótkie spodenki.

Polecane posty

Gość gość

Czy Was tez razi widok grubych a czasem wręcz otyłych osób w spodniach ledwo zakrywajacych pośladki? W majówkę widziałam mlode dziewczyny majace minimum 15kg nadwagi paradujace w krótkich jeansowych spodenkach tak obcislych ze uda wylewaly sie i wyglądały jak szynka na Wielkanoc...

Gość gość
Ich sprawa. Kazdy ma swoje cialo i niech sie soba zajmuje. Mi sie nie musi podobac co ktos zaklada na tylek. Ja bym sie tak nie ubrala, ale to ich tylek, nogi, grubosc albo chudosc. A moze wlasnie one schudły bo wazyly 100 kg? :) btw.widzialam super zgrabna dziewczyne w takich kusych szortach z tylkiem na wierzchu i slabo to wygladalo-ale widzisz....dlamnie. a to jej wyglad :)

Gość gość
Grubasy nie wiedzą co to wstyd, więc nie znaja poczucia wstydu, gdyby nie mozliwosc otrzymania mandatu to by lazily nago te grubasy wstretne bo sie poca i smierdza

Gość gość
Ja mam 50 kg nadwagi i tez nosze taki krótkie spodenki. Raz, ze mi gorąco, dwa, ze trudno znalezc dłuższe. Fakt faktem zakładam do nich dłuższa tunikę.

Gość gość
Eh.nikt nie jest idealny. Burki maja zakladac.fakt czasem to niezbyt estetycznie wyglada, ale czemu tak sie emocjonujesz?popatrz sobie w inna strone... gruba/-y to jej/jego problem. Zajmij sie swoim zyciem i lzej ci bedzie na duchu-;)

Gość gość
Kiedys wsiadam do autobusu.przedena gruba gruba dziewczyna i chlopak (nie para, nie byli razem, on szczuply).'w pewnej chwil on mowi do niej "przykro mi ze jestes taka gruba". A ona mu na to: "to twoj problem, to tobie jest przykro" :) :) to jest doskonale podsumowanie-aby sie zajac soba, okazac minimum tolerancji i nnie wpiepr...c w cudze zycie a zajac soba ;)

Gość gość
Dla mnie argument ze gorąco to jest bez sensu, 5razy swobodniej i chłodniej jest w spodnicy przed kolano, luźnej zwiewnej niz obcislych jeansach ledwo zakrywajacych tylek...

Gość gość
nikt mi nie powie, że jak taka grubaśna wbije się w przyciasne jeansowe spodenki, to jest to przewiewne i wygodne, na 100% bardziej sie pod tym pocą jej wały tłuszczu niż jakby założyła luźną spódniczkę