Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pulchny gość

Czy rower stacjonarny odchudza?

Polecane posty

Gość pulchny gość

jak w temacie. Musze dużo schudnąć, ale wstydze się ćwiczyć publicznie, a gdyby nawet to na siłownię nie mam pieniędzy. Mam możliwość sprowadzenia do domu takiego właśnie rowerku, ale nie wiem czy w ogóle warto

Gość gość
niekoniecznie odchudza,raczej rozbudowuje mięśnie.Jak przejdziesz na diete i bedziesz jezdził to na pewno schudniesz i wyrzezbisz nogi,ale jak chcesz dalej dużo jesc i jezdzic to pewnie niestety tylko ci sie mięśnie nóg rozrosną.

Gość prawi 124
nie odchudza.. Polecam elektryczną bieżnie do odchudzania .. Jest najlepsza

Nic nie odchudza, jak nie jest racjonalne. Dobra dieta plus ćwiczenia - razem w pakiecie i będzie efekt. Nie da się osiągnąć łatwo efektów. Wszystko z czasem ;) może najpierw się przekonaj na siłowni, czy warto w to inwestować.

Gość pulchny gość
w moim przypadku to nie jest kwestia dużej ilości jedzenia, po prostu mało się ruszam, zawsze podjadę autobusem czy tramwajem, kiedy miałem więcej do roboty to byłem szczupły, ale od jakiegoś czasu wszystko się zmieniło i po prostu nie spalam tyle co zjem

Gość gość
Jak się z nim na plecach pod górę biegnie...

Gość gość
Bardzo odchudza,ale dieta musi być prawie bez węglowodanów. Ja tak schudłam 10 kilo w 2 miesiące więc da sie

Gość prawi 124
już napisałem wczesniej .. Jedyne co może naprawde odchudzić w domu to bieżnia .,

Gość Mamiodzio
nie tylko bieżnia! co to za dyrdymały? każdy trening w połączeniu z dietą wpływa na spalanie tłuszczu i odpowiednie dbanie o organizm jasne, dla tych, którzy liczą na szybkie efekty, poleca się cardio - treningi tlenowe - podkręcają metabolizm