Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jakimś dziewczynom, kobietom może podobać się niedojrzały 34 letni facet?

Polecane posty

Gość gość

Jest przysłowie, że każda potwora znajdzie swojego amatora. Kobiety narzekają, że wielu facetów po 30-stce jest niedojrzałych. Aczkolwiek sami ci faceci nie uważają się najczęściej za niedojrzałych. Natomiast ja sam uważam siebie samego za wyjątkowo niedojrzałego pod pewnymi względami. Czy którejś dziewczynie, kobiecie może odpowiadać facet taki jak ja?

Gość gość
Jesteś wg siebie niedojrzały, bo... ?

Gość gość
Od dziecka miałem problemy z nawiązywaniem relacji, radzeniem sobie z rówieśnikami. Podobnie z relacjami z dziewczynami. Jakieś doświadczenia już mam ale nieudane. Chciałbym przeżyć miłość. Absolutnie natomiast nie jestem gotowy na zakładanie rodziny, posiadanie dzieci. Nie zdążyłem się nigdy dotychczas nacieszyć zakochaniem itd. A wiem, choćby od znajomych, że po założeniu rodziny, w zasadzie na cieszenie się związkiem i miłością jest już o wiele mniej czasu lub wcale. Ale przede wszystkim, ja takiej potrzeby po prostu nie mam. To dla mnie abstrakcja. Ja dojrzałem na razie dopiero do związku a nie do rodziny.

Gość gość
15:05 może znajdź choć trochę podobną do siebie

Gość gość
Dla mnie bomba. Ale czy w innych kwestiach nie jesteś niedojrzały? Np prowokujesz do kłótni, obrażasz się, lubisz niedomówienia?

Gość gość
Odpuść sobie. Po co ma się jakaś kobieta użerać jak ma do dyspozycji tylu lepszych facetów? Przegrasz konkurencję zarówno z młodszymi niedojrzałymi (mają taryfę ulgową ze względu na wiek) jak i dojrzałymi dorosłymi.

Gość gość
gość dziś Nie cierpię kłótni, niestety dziewczyny, na które trafiałem bardzo je lubiły... Nie obrażam się, zawsze chcę wszystko wyjaśnić właśnie na spokojnie, grzecznie, bez podnoszenia głosu Jedna na jaką trafiłem była właśnie "typową kobietą" i tylko się na mnie obrażała i chciała, żebym się domyślał o co, druga co prawda nie, ale za to pokrzykiwała jak przekupka na bazarze i była cwaniarą jak przekupki... Ja marzę o spokojnej, romantyczniej, inteligentnej ale też dobrej dziewczynie i żeby była na poziomie a nie chamowata, no i żeby wiedziała, że drugi człowiek może będzie rozumiał bez słów ale po 30 latach razem

Gość gość
dziś Wiesz co? Odpuściłbym sobie...Gdyby nie to, że stosowałem tę strategię przez jakieś 30 lat i się nie sprawdziła. Teraz nie mam już nic do stracenia

Gość gość
up

Gość gość
mam 34 lata i mam zmazy nocne. zażółcam nimi pościel, przez co awantury z przemocą domową , mam ze strony matki , z którą mieszkam bo ona wściekła , że nie może doprać pościeli

Gość gość
gość dziś Wiesz zmazy nocne to ludzka rzecz, dowcip ci się nie udał, może jesteś nastolatkiem i cię takie rzeczy jeszcze jarają

Gość gość
up

Gość gość
NIE

Gość gość
Ja marzę o spokojnej, romantyczniej, inteligentnej ale też dobrej dziewczynie i żeby była na poziomie a nie chamowata, no i żeby wiedziała, że drugi człowiek może będzie rozumiał bez słów ale po 30 latach razem x Dziewczyny już nie dla ciebie, w tym wieku to już dojrzałe kobiety, 35-latki.

Gość gość
Idź znajdź jakaś dziurę i ja zapchaj na pocieszenie

Gość gość
16:21 tak jak dolujesz 38 letniego managera, tak samo chcesz dolowac tego 34 letniego nieszczesnika?

Gość gość
Jakie "dolujesz", to realia.

Gość gość
Żadnym.