Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mieszkanie 46 m2 aneks kuchenny 2 pokoje to wystarczająco

Polecane posty

Gość gość

aby założyć rodzinę albo chociaż wyrwać dziewczynę. Dodam na osiedlu strzeżonym.

Gość gość
Tak. Ja mam 48 i to dla mnie za duzo

Gość gość
Yhy. A jak mam jeszcze dom pod stolicą to moje szanse wzrastają czy to obojętne dla dziewczyn ?

Gość gość
Ja mam 59, jestem sama i dla mnie to trochę mało miejsca, nie mam garderoby ani gabinetu.

Gość gość
gość dziś Jak dla ciebie to mało miejsca to dziwne. pewnie masz sporo rzeczy i dlatego tak jest. Ja mam mało, większośći pozbyłem się.

Gość gość
jak ktoś cierpi na zbieractwo i lubi zagracać mieszkanie to mu nawet dom nie wystarczy. Zawsze mało miejsca na te graty ☺

Gość gość
gość dziś - mam dużo ciuchów, samych butów mam ponad sto par, więc przydałaby się garderoba, ale na 3 pokojach nie ma na nią miejsca. W tej chwili mam kuchnię połączoną z jadalnią, salon i sypialnię. Nie wyobrażam sobie jeszcze jednej osoby na tym metrażu.

Gość gość
gość dziś No nieźle heh :) Bycie z tobą trzeba by zacząć od zamiany mieszkania na większe takie 100m2 heh. Przynajmniej szczera :)

Gość gość
gość dziś - bycie ze mną wiąże się z tym, że ja mam swoje mieszkanie, facet swoje i nie mieszkamy razem. Tylko raz mieszkałam z kimś, ale mieliśmy do dyspozycji wielki, piętrowy dom. Generalnie chodzi o to, żeby nie musieć się widywać, jeśli nie mam ochoty.

Gość gość
gość dziś W sumie rozsądny układ hehehe. Nie znudzicie się sobą heh. W sumie to odpowiadałby mi taki układ heh.