Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłbym skłonny zainwestować mieszkanie 46 m2 i dom około 100 m2

Polecane posty

Gość gość

w związek z dziewczyną. Warszawa. Panie szukają panów z czymś tj. dom mieszkanie auto itp. Co pani może mi zaoferować?

Gość gość
Buta na mordę :-)

Gość gość
gość dziś Pani to już dziękuję :)

Gość gość
A może jednak się skusisz? PS. Na chämstwo odp.chamstwem 🌻

Gość gość
gość dziś Czyli panie mogą wymagać od panów ale odwrotnie to już chamstwo? Ja nic nie wymagam a tylko pytam , hehe .

Gość gość
Zawsze wrzucasz wszystkich do jednego wora?! Interesuj się tym, które nie lecą na kasę i tyle. Wyszukujesz sztucznie problemy.

Gość gość
gość dziś Nie to nieprawda, ja nie wrzucam wszystkich do jednego wora, chyba , że masz na myśli , że traktuję wszystkich jak ludzi równych to tak . Ja tylko pytam bo widzę tylko wymagania pań i nawet jak panie opisują swoje problemy w związku to zawsze piszą on ma mieszkanie , dom,auto , zarabia sporo kasy itp. to nie ja jestem golddigger ,tylko pytam.

Gość gość
16:29 a ja odpowiadam. Nie wszystkie są utrzymankami. Widocznie kafe to miejsce gdzie takie utrzymanki szukają ratunku...

Gość gość
gość dziś ok, rozumiem. Chociaż nie rozumiem dlaczego miałbym dostać butem na ryj. Powracam do pytania z tematu.

Gość gość
Równoznaczne że słowem spadaj. A tak z ciekawości jak wyglądasz i ile masz lat? Tylko nie kłam...

Gość gość
gość dziś Buta na mordę usmiech.gif V Dlaczego tak ostro przecież ładnie zapytał hahah.

Gość gość
16:41 żebyś miał powód do uśmiechu :-)

Gość gość
wzrost średni 181 cm , waga też średnia 87kg , wieku nie piszę bo ktoś może się zorientować, że to ja . Odnośnie urody to taka jedna niemka mieszkająca w tajlandi jak do niej zagadałem po english na jednym znanym portalu to powiedziała mi że mam ugly polish face, ja złych zamiarów nie miałem ale tak powiedziała heh.

Gość gość
Czyli niewiele masz do zaoferowania. 146 m2 w W-wie i agli polisz fejs... Ekhm. To Ci mojego "buta na mordę" oszczedze ;-) jeszcze moja małą stopkę zwichne i będę kustykac. Proszę Pana(40?)

Gość gość
gość dziś Ten post temat nie jest o mnie a o paniach co one mają do zaoferowania. Widać niewiele tylko wymagać by chciały. Ja zawsze się podnoszę jak Fenix z popiołow. Nawet jak mnie znasz w sensie wiesz kim jestem to bez znaczenia bo i tak mnie nie znasz co najwyżej tylko tak myślisz , tylko wiesz coś o mnie stąd czy zowąd ale nadal mnie nie znasz.

Gość gość
Dom! Zdecydowanie! Domy są o wiele, wiele lepsze. Nie ma tutaj w ogóle miejsca na dyskusję. Wystarczy wyeliminować niedogodności, które mogą się pojawić i będziemy się czuli jak w raju! Np. warto jest zakupić maszynę do osuszania za wczasów, aby nie wdała się wilgoć. Takie urządzenie pobiera góra 30 złotych prądu rocznie, a naprawdę jest konkretny. Przeczytałem o tym tutaj: https://drymat.pl/oferta/dosuszanie-w-trakcie-budow/