Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćparassolka

Mega dzionek zajefajny

Polecane posty

Gość gośćparassolka

supcio;-)

Gość gość
supcio by był jak byś mi possała ;-)

Gość gośćparassolka
wypad zboczeńcu!!!

Gość gośćparassolka
Mam za sobą dobry bieg treningowy,przed chwilą kupiłam sobie z wypłaty -opaskę biegową..jestem z niej mega zadowolona i kupiłam sobie smoofiee blender..,właśnie wypiłam tak pyszny koktajl..że normalnie niebo w ustach.Kupiłam banany ,kiwi,melon miodowy,jabłka ,gruszki..wlałam odrobinę maślanki a jutro zrobię z mlekiem.Ten blender ma dodatkowo dwa bidony do przelania i zabrania na drogę.W niedzielę zabieram ze sobą bombę kaloryczną;-)

Gość gość
to ty jesteś parasolka od słończa? :)

Gość gość
Witaj Parasolko:) Obowiązki wykonane to i czas wolny dobrze wykorzystany. Życzę Ci aby było więcej takich dni. Miłego i równie zajefajnego weekendu. Pozdrawiam:) Widzisz już jakiś dewiant zaczepiał

Gość gość
19.10 Codziennie piję takie koktajle i właśnie na mleku nie lubię za gęstych tylko takie do napicia. Pamiętaj o dodaniu cynamonu do blendera. Mmm.. Parasoleczko;)

Gość gość
"Widzisz już jakiś dewiant zaczepiał" x 1 zdanie, 5 wyrazów, 31 liter, a ile znaczeń :D

Gość gośćparassolka
19.13 dziękuję i wzajemnie,no tak dopiero co wróciłam z dużego miasta;-)cieszę się z tych swoich zakupów jak dziecko..w końcu sama na to zapracowałam ..no nie? zawsze sobie kompletuję sprzęt na wypłatę..trochę już się dorobiłam tego;-)..obowiązków ciąg dalszy kończę pisać pracę,dwie odfajkowane ..jedna w trakcie dwie do napisania ..idę kuchnię ogarnąć i pranie .Polecam własnoręcznie zrobione smothee.;-)potem poćwiczę ,szybki prysznic i spać a u Ciebie?ja powoli muszę walizkę pakować.Nie będzie mnie tu 4 dni.

Gość gośćparassolka
19.17 będę pamiętać..pomyślałam też że imbir,mięta albo melisa byłyby dobre z arbuzem ,co myślisz?

Gość gość
Szczyt marzeń :(

Gość gość
19.23 Widzę że też lubisz aktywnie spędzać czas, to lubię. Kestem uzależniony od sportu:)O tak zakupy są potrzebne i czasami poprawiają nastrój. Jesteś zapracowana to i czas na parodniowy wyjazd. Smutno będzie bez Ciebie. Pozdrawiam

Gość gośćparassolka
No może nie szczyt marzeń ale cieszę się z małych rzeczy..Szczyt marzeń to byłoby zwycięstwo w weekend.,,oraz spotkanie kogoś o kim nie będę tutaj pisać ,bo ten ktoś wie ;-)

Gość gość
Owoce mogą być różne według własnego smaku ale cynamon ma za zadanie regulować ilość przyswajania cukru. Pamiętaj o tym:)

Gość gośćparassolka
19.31 jadę na obóz sportowy..zaliczam wychowanie fizyczne i parę innych przedmiotów.Masz rację sport uzależnia..już samo przebywanie w ruchu i na świeżym powietrzu powoduje wzrost endorfin..a to lubię;-)opaska pozwoli mi kontrolować parametry i postępy ,wcześniej ..trenowałam z Endomondo i takie różne inne aplikacje ale nie chce mi się wszędzie z tym telefonem..a taka opaska jest wygodna i kompleksowa.

Gość gośćparassolka
19.34 dziękuję,to bardzo cenna rada..serio dzięki.Czy to prawda że ciemne kakao ma właściwości regeneracyjne?Wiem że owoce wedle fantazji...zawsze z mamą robiłyśmy przeróżne koktajle z owoców sezonowych..prosto z sadu,,np maliny porzeczki ,czereśnie ,..ale też jeżyny ,jagody..itp Ale trzeba było używać do tego robota kuchennego a teraz wrzucam do kubka zakręcam ,blenduję przelewam i mam;-).Najbardziej lubię banany bo dają kopa;-)cukier dodaję trzcinowy..ponoć lepszy niż ten rafinowany..

Gość gośćparassolka
dobra zmykam bo czas ucieka.Miłego wieczoru wam życzę.;-)

Gość gośćparassolka
19.36 no widzisz wróbelku elemelku ..staram się;-)żeby było po mojemu.

Gość gośćparassolka
no to pamiętaj dalej..;-)miło mi..że jesteś i proszę trzymaj kciuki za mnie niedziela godzina 12.00 .

Gość gośćparassolka
Dziękuję;-)

Gość gośćparassolka
jaki słodki kici ;-)widzę podobieństwo'-)..he he fajne.Szkoda że nie pojedziesz ze mną..ten obóz to dopiero przyszły tydzień też wtedy za mnie trzymaj żebym z liny nie spadła albo coś;-) zmykam...będę później.może po 23.00

Gość gośćparassolka
tygrysek;-)

Gość gość
23.45 Tygrysice lubię najbardziej:) wracając do tematu kaka to prawda że ma właściwości pobudzające i dużą dawke magezu która ma właściwości regeneracyjne. Trzymam kciuki za Ciebie w tych zawodach. Powodzenia;)

Gość gośćparassolka
dzięki bardzo,mam nadzieję że nie myślisz ze BROKEN to ja?nie idę spać, piszę tą pracę zostało mi 5 stron A4 przepisać na kompie..jutro na drukarkę i jedno z głowy.Co do zawodów dam z siebie wszystko,tak już mam jak coś robię to na 200% albo wcale;-)najwyżej orła wywinę na mecie kołami do góry i tyle;-)

Gość gośćparassolka
a wiesz że sikorka też biegnie?;-)fajnie no nie..

Gość gość
00.02 Jestem nowy w tym miejscu i nie wiem czy jesteś Broken. To nadal pracujesz chyba już czas odpocząć. Mam tak samo zawsze podchodzę w pełni przygotowany do wszystkiego. Masz plusa za silny charakter, powiedz na jakim dystansie biegasz to hooby, pasja czy praca? Dasz radę ja tam w Ciebie wierzę:)