Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Profesjonalizm, elegancja i niewyobrażalny wręcz luksus 3

Polecane posty

Gość gość
Bo wiekszosc tutaj to dzieciarnia najwidoczniej...

Gość gość
Jezeli mnie ma ochow I achow Olfa kasuje komentarze. Dzisiaj jakas laska zapytala ja doslownie tak: uwazasz ze praca w Douglasie to sukces? Po minucie komentarz zniknal

Gość gość
W ogole zamiast konkretnie odpowiadac na pytania to sie rozwodzila nad soba. Mowi ze osiagnela sukcesy ale kobieta sukcesu sie nie uwaza. Gada to Samo Co w kazdym QA zamiast zwiezle odpowiadac zachwyca sie soba I odpowiada na bzdury. Ktos pochwalil tlo a ona nagrywa przy kuchence I zlewie. OK nowoczesna kuchnia ale jednak opowiadanie o cukcesach I elegancji I luksusie przy zlewie I kuchence elektrycznej?

Gość gość
W tym Q&A mam wrażenie, że trzeba podać jej tlen. W swoich wypowiedziach zapowietrza sie. Czy na sali jest Janusz??? ENJOY :)

Gość gość
Koleś na filmie przypomina jej brata... są podobni. Tak btw. bardzo mocno zafascynowana tematem konferencji... I ja również kojarzę, że Olfa mówiła o tym że jest sama po filmie o 8 cechach... Wspominała, że jest zrażona do facetów bo kiedyś znalazła materiał na męża, ale nie wyszło i już nie wie czy chce ślub i dzieci...Często wspominała, że randkuje z różnymi facetami... To dowodzi jednego - okłamywała nas ciągle...

Gość gość
Śledzę ją niemal od początków jej "jutjuba" i doskonale wiem, że nigdy nie mówiła, że jest sama. Po filmie o 8 cechach wypowiadała się, że jest permanentnie zajęta, przez co ma na myśli, że stale jest w związku.

Gość gość
Niestety klamala. Nie jest fair. A mowi o sobie zmyslone rzeczy I ze jest szczera. Dlatego zalozylysmy te tematy na kafe zeby demaskowac te klamstwa I moc Prawo wypowiadac sie o tym no wszelkie proby Takich dyskusji pod jej filmem byly kasowane. Jezeli chociaz czesc jej widzek w koncu otworzy oczy to juz bedzie dobre. Traktujcie ja jako rozrywke ale nie. Wierzcie w ani jedno jej slowo. Szczerosc to ostatnie Co mozna o niej powiedziec. Niestety Takie klamstwa predzej czy pozniej wychodza na wierzch bo klamcy gubia sie w swoich matctwach. Nie moga pamietac Co powiedzieli jezeli cos bylo zmyslone. Dlatego wiemy ze Olfa czyta kafete bo w dzisiejszym filmie zbyt nachalnie chciala nas przekonac o istnieniu Janusza. Przed ani krotko po filmie 8 cech nie mowila ze jest w zwiazku. Dodatkowo który facet ok 40 na dobrym stanowisku madry bogaty czyta BLOGA olfy I mowi zeby nagrala filmik o tym co napisala. Ten film 8cech to bylo jak ogloszenie chce takiego faceta. Gdyby go juz wtedy miala nie zastanawialaby sie jakie koles nastepny po Januszu moglby miec cechy

Gość gość
Janusz pewnie kiedyś był,ale w tym momencie na pewno go nie ma.I jeśli się kiedyś jakiś "Janusz" pojawi to pewnie się nim pochwali, a wtedy wszyscy będą myśleć, że był zawsze.

Gość gość
Mówiła zawsze, ze jest w związku. W q&a pierwszym już mówi, ze jest permanentnie zajęta. To była zaraz po 8 cechach.

Gość gość
Ona sie Boi powiedziec ze jest Sama bo wytykaliby jej samotnosc przez jej paskudny charakter

Gość gość
biedna Dorota, każdy wie że Janusza nie ma. A ona udając, że jest w jakimś związku, definitywnie zamyka sobie drogę do poznania kogoś, np. któregoś ze swoich widzów. Gdzie indziej ona biedna ma kogoś poznać? przeciez nic nie robi, nie chodzi do pracy, nie ma zainteresowań. Przecież wymarzony facet nie spadnie na nią w złotych tarasach

Gość gość
A platny wyjazd do krynicy z akademii semilaca?

Gość gość
Wizialyscie wczoraj na jej instastory zdjęcie tych mięs???!!

Gość gość
5:31 i co w związku z tym??

Gość gość
Moim zdaniem spotkala fascynujacego Janusza dziesiec lat temu gdy pracowala w rest. Moze jakis prezes ktory ją chwile.rozpieszczal i pokazL mega high life. Zostaly wspomnienia i tęsknota

Gość gość
Maja już nawet białe koszule jak Olfa nosi. Ale jeszcze nie doszła do zapięcia ostatniego guzika pod szyją :D

Gość gość
Niektore tu pisza tu Olfa tuż po 8 cechach mówiła ze jest permanentnie zajeta, a wy dalej swoje. Też oglądam ja od bardzo dawna i o tym że jest zajęta mówiła właśnie już po idealnych cechach. Zatem gdzie konfabuluje? Mówiła tak wtedy i potwierdziła teraz w Q&A

Gość gość
Kto założył temat na ogólnym? Powinien być w dziale "gwiazdy", teraz ciężko ten znaleźć.

Gość gość
Nie wiem, ale co to za gwiazda

Gość gość
Prawda jest taka ze Olfa miała jednego poważnego faceta. Po nim zraziła się do mężczyzn na długie lata. Zreszta mam wrażenie ze w którymś momencie życia zaraz po tym rozstaniu, a przed filmem o 8 cechach jej życie było kompletna pustka. Nic się nie działo. Zreszta i ona niewiele mówi o tym okresie. Był facet Marcin (później długo, długi nic) i nagle Janusz, który wziął się znikąd. Tzn wziął się po słynnym filmie. Przecież kobieta z takimi wymaganiami, nie mogłaby być samotna. Wszyscy by się z niej śmiali. Na jej niekorzyść działa również to, ze została przyłapana na kłamstwie. Chodzi mi tutaj o słynny już rękaw Janusza. Olfa się zapędziła, i teraz jej trudno będzie przekonać nas, ze Janusz rzeczywiście istnieje, a nie ze jest nim brat Darek, wierna kopia Majka, pies Aston czy ktokolwiek, kto się nawinie... oj daleko zabrnęła, ale kłamstwo ma krótkie nogi, i zostało to udowodnione kiedy zrobiła zdjęcie rękawa kolesiowi, którego nawet dobrze nie zna i podpisała Janusz.

Gość gość
23:34 To nie jest jej brat, on wygląda zupełnie inaczej. Na jego instagramie wrzucił swoje zdjęcie. Ogólnie mało przystojny.

Gość gość
czyli nudy nie ma laska sprzedaje emocje, jak to w reklamie pająk w sałacie klikalne tytuły gadek o niczym Bo lajfstajl sam w sobie jest do bólu nudny

Gość gość
Widze, ze nie oglądalas q&a. Tam zostało wyraźnie powiedziane, ze Olfa robi ambitne vlogi, kreatywne, wyszukane i na najwyższym poziomie. hihihihihihihihi :D

Gość gość
Ona ma ego rozbuchane do granic możliwości, a najgorsze, że wierzy w to, co mówi - że jest taka z******ta i luksusowa i mentorskim tonem, nie znoszącym sprzeciwu rozprawia o życiu, związkach i szmatach lui witą. A naiwne baby łykają jak pelikany. Wysmiewala wyjazdy sponsorowane, zeby tylko nikt nie pomyslal, ze w taki sam sposób wyjechala do Aten. "Mialam propozycje kilku wyjazdów, m.in do Hongkongu :D" To do bieda Aten wyjechala, gdzie nie ma butiku Szanel, a do Chin nie? Już uwierze. No i przekonywanie, jakoby od lat byla w ziwązku :D Kurde, ona się naprawde boi ostracyzmu z powodu swojego "singielstwa" :D Jakim trzeba być zakompleksionym i niepewnym swojej wartości, którą musi definiować mężczyzna u boku. No tak, ale przeciez wyszlaby na idiotkę, która wymaga, a okazuje sie, ze od lat nikogo nie ma :) Ehhh wspolczuje jej w sumie - ile to sie trzeba nagimnastykować i nałgać do tej kamery, a potem stresowac, zeby klamtwo nie wyszlo na jaw :D

Gość gość
10:37 dlatego cały czas jest taka roztrzęsiona i chleje choye

Gość gość
dziś Wizialyscie wczoraj na jej instastory zdjęcie tych mięs???!! xxxx xD jesteś kretynką

Gość gość
jak się leci do hongkongu to trzeba zrobić szczepienia, pół roku naprzód, bo się można zaje biście rozchorować to dziki świat, nie europa Obejrzyj globstory z chin, jak oni jedzą, co jedzą, jak srają w pojazdach transportu publicznego! dzieciaki bez pieluch, normalnie na podłogę

Gość gość
To q&a było nudne jak flaki z olejem. Odpowiedziała jak zwykle na pytania, które praktycznie nikogo nie interesują. Powinna odpowiadać na te najczęściej pojawiające się, które będą interesować większe grono, ale nie, lepiej rozwodzić się nad montażystą. To znaczy bratem. Zachęcanie do oglądania filmiku pokazywaniem na instastory tych najciekawszych momentów jest zrozumiałe, póki nie są to WSZYSTKIE ciekawe momenty, bo innych juz kompletnie nie było. A z tym Januszem tak wyjechała, że nawet tego bym się po niej nie spodziewała. Wielki istny facepalm.

Gość gość
10:37 ŚWIĘTA RACJA! 10:50 ona nie jest kretynką, Olfa wrzuciła na insta story zdjęcie lodówki w knajpie, gdzie były wędliny dojrzewające. Nie wierzysz, to sobie odpal Insta. A teraz przeproś koleżankę.

Gość gość
boże nie wierzyłam jak wczoraj któraś pisała że widziała Olfę w mięsnym ale musiałam sama pójść i sprawdzić, to faktycznie ona!!! zrobiłam jej zdjęcie przez szybę jak stoi przy ladzie i kroi krakowską suchą!!!