Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego jestem sam całe życie mimo 27 lat ? O to powody

Polecane posty

Gość gość
Skąd się wzięły ? Trudno powiedzieć. Pamiętam, ze w podstawówce miałem takie nieraz dziwne myśli, że koleżanki np zaciągają mnie do damskiej toalety i mnie upokarzają ;) Nie chodzi tylko o masochizm fizyczny, ale psychiczny, podległość, coś w tym rodzaju. A fetyszyzm to chyba w okresie dojrzewania mi się rozwinął. W pełni uświadomiłem sobie swoje potrzeby, preferencje kilka lat temu.

Gość gość
gość dziś Musisz zawsze jasno wytyczać granice i unikać przebywania sam na sam z osobami u których wyczuwasz nieczyste intencje, o ile to możliwe.

Gość gość
A jakie masz fetysze?

Gość gość
Fajny jestes filozof, lubie takich. Im ktos bardziej skomplikowany tym ciezej o zwiazek i tyle. Moze kiedys spotkasz taka.

Gość gość
gość wczoraj gość dziś Musisz zawsze jasno wytyczać granice i unikać przebywania sam na sam z osobami u których wyczuwasz nieczyste intencje, o ile to możliwe. Tak już mam, że jak widzę, że się komuś podobam to się boję i nie zastanawiam się czy ta osoba ma może akurat dobre intencje no ale tak to się nigdy z nikim nie dam rady spotykać.

Gość gość
Znoszona bielizna damska, szpilki, stopy, piss, naturalne zapachy kobiece. Lubię też w jakimś stopniu lateks, maski, ale to taki dodatek.

Gość gość
wielu mezczyzn ma takie fetysze, jakies bardzo niecodzienne nie sa. Raczej problem jest taki, ze ludzie boja sie introwertykow, bardziej powaznych lub milczacych osob, trzeba duzo gadac i sie usmiechac blah blah ja to mam w d***e ogolnie, nie zalezy mi az tak na seksie zeby robic z siebie kogos innego :D

Gość gość
W jakimś stopniu nie są tak niepowszechne jak się wydaje. To jeszcze nie nekrofilia, aby były tak rzadkie :D Ale np taka dominacja toaletowa, albo pas cnoty, dominacja psychiczna ogólna, już nie są tak powszechne.

Gość gość
Jeżeli np chodzi o szpili, czy np naturalne zapachy kobiece, to mam na myśli, oczywiście schodzone szpilki, nie koniecznie na kobiecie, lizanie, czy wąchanie ich, podobnie z prawdziwymi naturalnymi zapachami, np spocone stopy, i nie tylko.

Gość gość
"dominacja toaletowa" x :D:D:D