Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego jestem sam całe życie mimo 27 lat ? O to powody

Polecane posty

Gość gość
Zdradziłem czego dotyczą moje hipotezy, to już i tak dużo :) Wiesz mi, nie chciałabyś/łbyś zbytnio wiedzieć, albo przypuszczać to o czym ja wiem, lub się domyślam. Prawda nie zawsze może być szczęśliwa. Niewiedza czasami potrafi być błogosławieństwem. Lepiej nie wiedzieć i nie analizować za dużo.

Gość gość
gość dziś Nie reaguj na zaczepki i poruszaj się głównymi drogami tam gdzie są świadkowie. Zgłaszałaś to gdzieś?

Gość gość
gość dziś Wiem o tym, że ten świat jest brutalny i że jest tutaj więcej mroku niż światła. Nie sądzę abyś mnie zgorszył :)

Gość gość
Tak to prawda, na ziemi jest chyba raczej więcej zła niż dobra. Świat jest brutalny. Wynika to też z niskiej świadomości własnej natury, złego wychowania, żądzy chciwośc*****eniądza, szerzenia propagandy w mediach itp.

Gość gość
I żądzy władzy.

Gość gość
Też. Zgadzam się. Ucz się ucz, bo nauka to potęgi klucz :)

Gość gość
Jakoś tak to chyba szło

Gość gość
Czyli co gorszego jeszcze może być? Inwazja obcych? :D

Gość gość
gość dziś gość dziś Nie reaguj na zaczepki i poruszaj się głównymi drogami tam gdzie są świadkowie. Zgłaszałaś to gdzieś? Nie nie zgłaszałam ani nikomu nie mówiłam tylko terapeutce do której od jakiegoś czasu chodzę.

Gość gość
Raczej tutaj nie przylecą. Ich prawa, sama natura może bazować na całkowicie odmiennych systemach od naszych.

Gość gość
gość dziś Raczej tutaj nie przylecą. Ich prawa, sama natura może bazować na całkowicie odmiennych systemach od naszych. x Na ich miejscu też bym się nie zadawała z rasą ludzką :D

Gość gość
Na ich miejscu też bym się nie zadawała z rasą ludzką xxxx No raczej. Nie wiadomo, jacy oni w ogóle są, mogą być prymitywniejsi nawet od nas. Trudno powiedzieć coś o obcych. Nikt ich raczej nie widział, więc do ich istnienia, lepiej podejść sceptycznie.

Gość gość
Mogliby np upodobać sobie kulinarnie ludzkie mięso i wtedy mielibyśmy problem :D

Gość gość
gość dziś Pracuj nad pewnością siebie i poruszaj się z wyprostowanymi plecami, bo pychole atakują tych, którzy wyglądają na słabych. Myślałaś kiedyś o kursie samoobrony? Noś ze sobą gaz łzawiący. Powinnaś zgłaszać napaści.

Gość gość
Wydaje mi się, gdyby byli źli całkowicie z natury, to by mogli sami nie przetrwać wśród swoich, chociaż cholera wie.

Gość gość
My jemy zwierzątka i niewielu z nas uważa to za złe... Mogliby nas uznać za tak prymitywną rasę, że tylko do tego się nadajemy.

Gość gość
Gdyby mieli być bardziej od nas rozwinięci, to nie wiadomo, czy w ogóle potrzebowaliby jakiegoś pożywienia. W każdym bądź razie, nie mieliby po co się z nami komunikować.

Gość gość
Jak to nie? A zasoby ziemskie? I każda istota żywa potrzebuje pożywienia.

Gość gość
Gdyby ich prawa natury były w jakimś stopniu odmienne od naszych, to nie potrzebowaliby takiego pożywienia. Również mogliby doładowywać się jakimiś akumulatorami, albo innymi substancjami, o jakich człowiek może nie mieć pojęcia.

Gość gość
Być może. Tego się pewnie nie dowiemy.

Gość gość
gość dziś gość dziś Pracuj nad pewnością siebie i poruszaj się z wyprostowanymi plecami, bo pychole atakują tych, którzy wyglądają na słabych. Myślałaś kiedyś o kursie samoobrony? Noś ze sobą gaz łzawiący. Powinnaś zgłaszać napaści. U mnie silny strach powoduje amnezje więc nie pamiętam tego jak np. ktoś wyglądał to trudno coś zgłaszać. Myślałam nawet o tym żeby nosić broń, obciąć włosy, bo ciężko uciec jakby mnie ktoś za nie złapał. No ale co to za życie by było ja bym się chciała po prostu czuć bezpiecznie nawet nie wiem jakie to uczucie, bo jak w domu mieszkałam to nigdy się nie czułam bezpieczna poza domem to też dosyć szybko się przekonałam, że może być jeszcze gorzej. Trochę bez sensu takie życie, że człowiek wiecznie się boi.

Gość gość
gość dziś No i oni niestety wyczuwają ten strach :( Trudna sprawa. A gdzie i kiedy Cie atakowali? Jakie to były sytuacje?

Gość gość
A ****ałeś coś przynajmniej kiedyś?

Gość gość
Nie ****ałem. Nie ciągnie mnie zbytnio do seksu, więc mi tego nie brakuje.

Gość gość
A chciałbyś mieć partnerkę nie tylko do praktyk seksualnych? Masz potrzebę bliskości z drugim człowiekiem?

Gość gość
a skad ci sie wziely sklonnosci masochistyczne

Gość gość
gość dziś x To może pedał hehe

Gość gość
Czasami tak. Chociaż w tym przypadku musielibyśmy się dobrać pod względem swoich preferencji też seksualnych, no i jakoś też stworzyć relację stanowiącą podobieństwa spojrzenia na świat. Jakoś się uzupełniać.

Gość gość
gość dziś gość dziś No i oni niestety wyczuwają ten strach smutas.gif Trudna sprawa. A gdzie i kiedy Cie atakowali? Jakie to były sytuacje? Jakiś szczegółów to nie chce pisać ale czasami to też tak miałam, że widać było, że ktoś się musi mocno powstrzymywać i też to były osoby, którym powinnam jakoś ufać z racji różnych koneksji.