Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

MastemaSatanael

Ciekawa oferta pracy

Polecane posty

Go艣膰 ksantrypa
No ciekawa praca.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 am_Dyzio
jestem szcz臋艣liwy, jestem zadowolony i mam ochot臋 teraz aby porz膮dnie wybzyka膰 prostytutk臋 w jej wszystkie otwory obok placu zabaw , jak to dobrze, 偶e nadal w Polsce nie ma elektrowni atomowej zbudowanej, wg technologii rosyjskiej , gdyby istnia艂a elektrownia atomowa jak w Czernobylu to przyjm膮 do pracy Ukrai艅c贸w , kt贸rzy NIC nie potrafi膮 i Muslim贸w, kt贸rzy do tej pory NIE maj膮 pomys艂u, jak DOWALI膯 ostro Polakom aby troch臋 zgin臋艂o w czasie wybuchu , generalnie PLAN jest prawie idealny aby Muslim zarabia艂 w Polsce co najmniej 1000 USD netto miesi臋cznie za ch臋膰 do pracy a Polak jako艣 prze偶yje za 450 Euro miesi臋cznie, Polak nauczy艂 si臋 偶y膰 w biedzie a Muslim nie potrafi , Muslim potrzebuje pieni膮dze aby prze偶y膰 w Polsce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
am_Dyzio, ty jeste艣 gorsz膮 wersj膮 od ja_Dyzio

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 am_Dyzio
go艣膰 dzi艣 am_Dyzio, ty jeste艣 gorsz膮 wersj膮 od ja_Dyzio xx przez wiele lat na Kafe mia艂em tu swoich wrog贸w, jak Komu艣 podpad艂em to musia艂em zmienia膰 Nick aby znowu pisa膰 na Kafe , ju偶 si臋 przyzwyczai艂em do zmiany NICK co kilka dni i mam to g艂臋boko w zadzie od wielu lat, 偶e kradn膮 m贸j Nick , jak ukradn膮 Nick to wymy艣lam inny Nick na czerwono ale nadal jestem ten sam Dyzio, boso ale w ostrogach, jak pisa艂 s艂ynny warszawiak Grzesiuk !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Linka podaj do orygina艂u

Udost臋pnij ten post