Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę zajść po tym w ciąże?

Polecane posty

Gość gość

Uprawialiśmy dzisiaj z chłopakiem seks. Niestety zrobił mi niespodziankę. Nie przypilnowałam go czy założył prezerwatywę. Jej brak zauważyłam dopiero przy zmianie pozycji. Kochaliśmy się tak może z minutę albo dwie. Chłopak oczywiście nie doszedł. Ostatnią miesiączkę miałam 24 kwietnia.

Gość gość
Nic ci nie bedzie. Ja wielokrotnie tak uprawiam seks z kobietami.

spokojnie, im bardziej to przeżywasz i sie denerwujesz to stres także ma wpływ na miesiączkowanie. jest wiele czynników, nie od razu musisz być w ciąży... jeśli ja bym tak przeżywała wszystkie perypetie łóżkowe jakie miałam z pratnerem to już dawno miałabym albo gromadke dzieci albo siwe włosy z nerwów

Gość gość
Tak, jest taka opcja

Gość gość
Jest takie prawdopodobieństwo.

Gość gość
to fajnego masz chłopaka :/

Gość gość
Po czyms takim, zostawilabym typa! Tylko mysli o wlasnej przyjemnosci, a w razie wpadki, zmyje sie czym predzej.

Gość Cleo1976
Niestety, pewne prawdopodobieństwo istnieje.A to dlatego, że pewna niewielka ilość płynu nasiennego (tzw.preejakulat) może się wydostać z ciała mężczyzny na długo przed wytryskiem, w sposób praktycznie niewyczuwalny dla obojga. Szczególnie może to dotyczyć młodych mężczyzn, u których bardzo łatwo dochodzi do podniecenia i wytrysku.Nie wszyscy jednak mężczyźni kropelkują (bo fachowo nazywa się to "kropelkowaniem").Oczywiście, to jeszcze zależy od tego, czy miałaś akurat płodne dni.Zacznij obserwować swoje ciało (np.kup mikroskop ze śliny) to będziesz wiedziała, kiedy możecie współżyć bez zabezpieczenia.Co to za przyjemność dla chłopaka, jeśli nie miał wytrysku? A dla Ciebie tylko niepotrzebny stres.14 dni po tym wydarzeniu zrób test, tak na wszelki wypadek.

Gość gość
prawdopodobieństwo istnieje. Radzę w waszym przypadku byscie współżyli tylko w dni niepłodne. Kiedy chłopak znowu zapomni o prezerwatywie będziesz pewna, że nie zajdziesz w ciążę.

Gość gość
Nie wiesz czy to ciąża? w w w. netporadnia.pl