Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Witam, Chodzi o studia

Polecane posty

Gość gość

Dzień Dobry. Zapewne jesteście ode mnie starsze/starsi, otóż mam 20 lat i skończone technikum logistyczne opuściłam jeden rok. Chciała bym się wybrać na studia w krakowie Jednak niestety, zdawałam oprócz podstawowych, Tylko Angielski oraz Geografie Rozszerzoną. - jestem załamana bo myślałam że studia wybiorę z łatwością ... CHCIAŁAM ZAPYTAĆ OSOBY ZORIENTOWANE W TEMACIE jaki kierunek polecacie ( pomijając fakt że to kwestia indywidualana oraz zainteresowań) chodzi o samą potęcialną prace po kierunku. Tak więc gdzie mogę się dostać z tak zdawanymi kierunkami, czy możenie zaproponować jakiś który waszym zdaniem jest w jakiś sposób perspektywiczny? Uczelnia nie ma znaczenia, osobiscie myslałam o AGH jednak tam nie ma nic na co się dostane po geografi i angliskim pewnie.... Dziękuje za każdy post.

Gość gość
idź na prywatne - na niektóre uczelnie wystarczy mieć tylko zdaną maturę by się dostać - i zapłacić

Gość gość
naprawdę chciała bym ale jestem z biednej rodziny

Gość gość
a musisz iść na studia? Byle jakie nic ci nie dadzą,a na lepsze ( przykro mi) nie masz szans. Lepiej dorób jakies przydatne kursy.

Gość gość
wiesz , wiele osób twierdzi że studia powinny być tylko dla dzieci bogatych rodziców - nawet jeśli dzieci są zdolne, a biedne nie powinny iść P.S. Spróbój na niszowe kierunki - tam łatwiej się dostać

Gość gość
Chciałabym* ,pisać nawet nie potrafisz, a na studia się wybierasz?

Gość gość
15:44: nie tylko to. Tam jest byk na byku.

Gość gość
podaj gg jak mozesz

Gość gość
szkoda temat zszedł na inny poziom, chciałam rad co do kierunku a nie co do wyboru czy iść czy nie iść, oraz mojego życia. Jeśli nie wnosicie nic do tematu jaki sens jest coś pisać.

Gość gość
moge udzielic rad na gg