Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oliwier96

jak masz czegos za duzo...

Polecane posty

to tracisz zainteresowanie. tez tak macie? nawet z glupimi laskami tak mam. jeszcze zadna mnie nie odtracila. ja to juz tylko do konkretow przechodze nawet sie nie caluje. tylko w gumie bo sie brzydze. na niczym mi nie zalezy zawsze to samo. swiat jest taki pusty.

Gość gość
a pozniej mamusia synusiowi odkryla kolderke i sen sie skonczyl

Gość wieczniepijana
to przestań się nimi interesować

taka prawda, one sie mna zawsze bardziej interesowaly niz ja nimi.

Gość gość
A nie 44? 11 1 11 daje 22 a to daje 44:p w ulubionym 69 czy 96 ciapulku:p

homoseksualny nie jestem tylko ja pytam ilez mozna robic to samo. czemu one tego ode mnie ciagle wymagaja.

jak pokażesz im, że nie jesteś osiągalny, przestaną się tak interesować. Chyba, że to idiotki które kręci to, że ktoś ma je w d***e

Gość gość
20 18 dlatego je nachodzisz? Robisz zdjęcia z ukrycia, podglądasz z przez nielegalnie założone kamerki? Bo się nimi nie interesujesz? :p

nikogo nie nachodze. one sie zawsze bardziej staraly. im bardziej sie oddalam tym mocniej probuja. to wy nie wiecie jakie sa laski?

to takie puste jest bo przeciez moga miec kogos, kto by je kochal i komu by sie podobaly.

Gość gość
a moze on jest po prostu gejem i takiego alibi sobie szuka?

ja im mowie ze starczy ze to juz koniec ze nie a te nie moga przyjac tego do wiadomosci i zamiast szukac kogos, kto by je szanowal to licza ze sie kiedys odezwe czy cos. nie jestem narcyzem ale one daja mi do zrozumienia ze tak jest i pod tym aspektem wszystkie sa jednakowe.

przeciez moglbym sie nimi bawic i je wykorzystywac a ja grzecznie mowie lub pisze im czesc zeby nie marnowaly czasu na kogos, kto nie jest zdecydowany.

moglyby udawac jakies niedostepne a nie wszedzie sie pchaja nawet same proponuja jakies ohydne rzeczy. nigdy nie staralem sie o zadna laske. to tez moj problem bo one mnie nekaja po dwoch latach potrafia sie odezwac gdy ja juz nawet zapomnialem jak one wygladaja.

Gość gość
To pewnie jestes z wygladu 10/10.jak przejdziesz na diete hamburgerowa, zapuscisz brode po pas i ogolisz glowe na zero to gwarantuje ze laski sie odczepia.gorzej jak przedobrzysz i juz zadna cie nigdy nie zechce