Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój tato popełnił samobójstwo bo mama zdradziła go z innym

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Mój tata w ubiegłym tygodniu się powiesił, w liście pożegnalnym obwinił mamę twierdząc, że od dawna, wie, że zdradziła go z jego bratem. Mama w rozpaczy powiedziała, że nigdy go nie zdradziła a z moim wyjem to się tylko oralnie zabawiali a wiadomo że seks to tylko i wyłącznie penetracja. Poniekąd ma tutaj racje,ale jak sprawdziłam foldery taty w jego lapku to miał tam taki jeden filmik gdzie jeden murzyn z drugim murzynem grali w madżonga, podczas gdy trzeci który się im przyglądał grał na kobzie. Zdziwiło mnie to, sprawdziłam hasz kod i okazało się, że to filmik przykrywka, odhaszkowałam korzystając z logokomeniusza, właczyłam filmik a tam... brat taty i nasza mama uprawiają penetracyjny seks analny. Ojciec bardzo kochał mamę, szkoda że posunął się do ostateczności, ostatecznie mógł sam ją zdradzić w ramach porachunków, był przystojnym facetem na którego leciały moje koleżanki, mogłaybym nawet kogoś z ogólniaka mu podstawić żeby zagrał matce na nosie, jak ona jemu na ukulele. Jestem załamana, ale co gorsza - matka chce żebym się wyprowadziła, podobno chce zacząć życie na nowo z moim wujem. Co robić do jasnej ciasnej?

Gość gość
Provo