Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wydaje 2000 zł miesięcznie na prosttutki

Polecane posty

Gość gość

Jestem uzależniony od kobiecego piękna. Dzwonię, płace i mam lalę jak z okładki palayboy'a. Uwierzcie mi, że miałem juz kilkadziesiąt takich kobiet, że szczęka by wam opadła. Prostytutki wymieniają się wzajemnie informacjami na temat klientów w swoim mieście , stworzyły coś na wzór bazy danych. Nie rzadko dzwoniąc do zupełnie nowej lali, jestem przyjmowany w lokalu od progu, jak klient specjalny. Jako dojrzały facet, myślę, że to jest sens mojego zycia.

Gość gość
mało coś

Gość gość
W sumie nie jest źle ale za tyle mógłbyś już mieć "studentke" która mógłbyś wychować pod siebie. I co najwyżej zmieniać co pół roku

Gość gość
Ale głupi jesteś. Myślisz, że ktoś to kupi? Prostytutki nie oddałyby dobrego klienta innej. Druga prostytutka, to konkurentka. Nie udało się prowo :P

Gość gość
Prosytutka cieszy sie tylko jak placisz i jak wychodzisz

Gość gość
gość dziś W sumie nie jest źle ale za tyle mógłbyś już mieć "studentke" która mógłbyś wychować pod siebie. I co najwyżej zmieniać co pół roku x Znowu ten fantasta-fetyszysta studentek przylazł :O

Gość gość
Prostytutka nie ma nic do gadania, to ja decyduje, czy przyjde do niej, czy tez innej dziewczyny. Na 100% stworzyły coś jak baza danych. Widzę po tym jak nie rzadko otwiera mi drzwi jakaś modelka i z uśmiechem od ucha do ucha, wita mnie, zaprasza do wspólnej kąpieli itd... A laski bywają takie, że wierzcie mi, moglibyście się zdziwić...

Gość gość
A ile zarabiasz że cie stać na dzifke . Mnie stać na 1 w miesiącu.

Gość gość
Szkoda tylko, ze to iluzja i placisz za to, zeby Cie karmily te iluzja. Ze jestes taki meski, taki macho i mozesz miec wszystkie. Dopoki masz kase. Prawdziwy facet nie musi placic za seks.

Gość gość
Tez mialem taki okres w swoim zyciu. Mialem wtedy 25 lat, niezla prace i kawalerskie zycie. Realizowalem wtedy swoje marzenie o MILFach, wiec je kupowalem. Wydawalem fortune na prostytutki starsze o co najmniej 10 lat. Przelecialem wtedy ogrom milfow. Nie zaluje bo spelnilem swoj fetysz, ktorego w zyciu bym raczej nie zrealizowal. Jak poderwac starsza kobiete na seks? Zwlaszcza, ze wtedy mialem problem z zaciagnieciem rowiesniczki do lozka.

Gość gość
:) no i dobrze korzystaj jak możesz.

Gość gość
Na prostytutki tyle czasu poświęcać? Eee tam to nie dla erotomana jak ja :D