Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

jak widzę młode pary które przychodzą do sklepu

Polecane posty

Mam kota, ale to nie to... 🖐️poza tym, on nie lubi sie przytulać, tylko żeby go drapać za uszami. Takiego "faceta" co tylko chce żeby mu robić dobrze, to ja też mogę mieć :o ale z takiego pożytek żaden jak z tego samolubnego kota..

Gość gość
Jak jesteś zwykłym przegrywem co tylko tu siedzi i wylewa gorzkie żale to nic dziwnego

Jak widze tych ludzi to mam wrazenie ze ja zyje w zupelnie innym swiecie o ktorym oni nawet nie maja pojecia. Nie wiedzą jak cierpie, jak to zycie odbija swe pietno na mnie i moim zyciu. Nie czuje ze w pelni korzystam z zycia bo nie mam wielu jego aspektow ktore dla nich sa naturalne, bo je w swoich zyciach mają. Czesto czuje sie jak zakonnica, zmuszona. Ale zakonnice sie przeciez nei zmuszaja do zycia ktore przeciez wybierają. A ja nie wybralem sobie takiego zycia, to ono mnie wybralo. Jestem tym gorszym, marginesem spolecznym i zdaje sobie z tego sprawe, ze to nie ode mnie zalezalo, ale nigdy sie z tym nie pogodze, ze inni mają to czego ja miec nie moge. Pogodzilem sie juz w kwestii materialnej ze sa bogaci i biedni. Teraz czas, zeby pogodzic sie ze są ludzie skazani na singielstwo i samotnosc, niekoniecznie artysci wielkiej sceny. Zwykli szarzy ludzie jak ja, rowniez.

Gość gość
Miales kiedys faceta w ktorego kochales ?

gość dziś Nie. Ja nie "miałem" nigdy faceta. Raz tylko pojawił się ktoś, jeszcze jak mieszkałem w Krakowie, kto może i chciał być, spotykac sie ze mną, ale nie był w moim typie. Reszta szukała znajomosci, w wiadomym jedynym celu. A ci co nawet nie, to mnie nei chcieli. 99% mnie nie chciala, nie ten typ wygladu lub osobowosci.

Gość gość
Hetero chca tylko kobiet

gość wczoraj A nie jestem? Nie chce byc z kims kto ma bzika na punkcie meskosci i szuka w drugim lepszej wersji siebie lub jakiegos wzorca meskiego, no way. Ma mnie akceptowac takim jakim jestem, bez wzgledu na kanony i wzorce "normalnosci" czy "normatywnosci", a wielu facetow ma z tym problem i dlatego jest jak jest. Ale to juz nie moj problem i nie chce faceta z nim. Wole byc sam, niz zyc i na sile stawac sie kims, kim nigdy nie bylem, nie jestem i nie bede. Jestem delikatny, wrazliwy, pasywny. Co nie znaczy ze chodze w damskich ubraniach, maluje sie czy mam torebki. Nawet nie bawią mnie szmaty, jak wielu dzis, mysle metroseksualnych facetow, a pewnie wiekszosci homo. Mestwo to dla mnie nie owlosienie, zarost czy niski ton glosu, ale charakter i wolna wola. Tego niestety tym "meskim" homo facetom dzis brak jak widze. Wolalbym byc 100x bardziej z otwartym, nie ukrywajacym sie tzw. "przegietą" ciotą ktorego wszyscy rozpoznają na ulicy, niz z kims kto puszcza moją reke gdy wchodzimy w obszar zabudowany...phi.

Gość gość
Przegiete c***y to zazwyczaj tez pasyw wiec w lozku by klotnie byly

Gość gość
KobiecyKarol, podoba ci się Srynik z wyglądu?

Gość gość
Karol, nie wstyd ci tu pisać takich prymitywnych rzeczy na poziomie Prawika91 i Noxelii

Gość gość
To jest prymitywne, bo o takich rzeczach pisać publicznie to jest żenada i brak wychowania, Noxelia się tak zachowuje i prawik91

Gość gość
Karol, jakiej orientacji jest Srynik?

Gość gość
Hahaaa nie w tym sensie czystym xD

Gość gość
Czystych

Gość gość
Uniseks to znaczy przeznaczony dla obu płci. Ech... Chyba chodziło o uniwersalnego. A ten pasyw to już mógł być lepiej stuprocentowy a nie...