Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kryspin285

co sadzicie o telefonie huwawei i ofercie smart dom w plusie

Polecane posty

Gość kryspin285

witam Jaki tel jest dobry pod katem baterii nie tylko bo rowniez pod wzgledem wytrzymalosci . Jaki byscie polecili oraz co u wazacie na temat oferty w plusie smart dom czy sie oplaca wziac domu.

Gość gość
Ja abonament bym odradzał, ale ja to piszę na podstawie swojego używania telefonu i dla mnie jest niekorzystny. Jeśli chodzi o Huawei to od pół roku mam p8 i tak, jestem z niego bardzo zadowolony. Jeśli chodzi o baterię to jak w innych silnych smartfonach można ją szybko wyładować ale ten telefon ma bardzo wygodny w użyciu tryb ultraoszczędny. Super to zrobili, w praktyce nic nie ogranicza telefonu a baterię oszczędza jak cholera. Ten tryb zamienia smartfona w taką nokię 3310. Tylko rozmowy i smsy, nawet węża nie ma ;) a nieograniczanie możliwości telefonu polega na tym, że włącza się go na ekranie głównym dwoma dotknięciami i równie łatwo, szybko i wygodnie wyłącza. Teraz przed włożeniem do kieszeni odruchowo go włączam a jak używam smartfona nie tylko do rozmowy lub smsa wyłączam i wszystko. Wygodne i intuicyjnie jak nie wiem. Inne telefony które mają też miały takie tryby ale używanie ich nie było tak intuicyjne i odruchowe jak to chinole zrobili. Bardzo szybko wyrobił mi się odruch używania tego trybu i jak na razie nie zdarzyła się sytuacja że mi zaraz bateria padnie i problem może być. Do niedawna zawsze powerbanka ze sobą miałem na wszelki wypadek bo takie wypadki często się zdarzały, teraz odzwyczaiłem się go brać ze sobą. Tylko z jednego telefonu byłem bardziej zadowolony niż z tego, z Nokii N8 :) ehhh to były fony. Huaweiowi niewiele brakuje do tej klasy.

Gość gość
W żadnej sieci nie opłaca się brać słuchawki w abo bo wychodzi drożej niż kupiony w sklepie/necie. Ja mam abo w plusie, ale bez telefonu. Telefon kupiłem na 20x0% na alledrogo. w ogólnym rozrachunku wychodzi 500 zł taniej niż w ofercie u operatora A telefon to już przecież zależy czego potrzebujesz, do czego używasz itp. Ja mam lenovo i bateria jest do doopy, mamie kupiłem xiaomi a5 i trzyma dobrze