Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Absurdalne zachowanie

Polecane posty

Gość gość

Drodzy kafeterianie, napisałam chcąc rozstrzygnąć pewną nurtującą mnie kwestię. Otóż mój facet wnerwił mnie totalnie przy dzisiejszym obiedzie. Naszykowałam smażone pałeczki z kurczaka do ziemniaków i surówki. Po czym on ich nie zjadł, bo "za dużo zabawy z nimi, on się nie bedzie paprał". Znalazł się książę, co nie? :) Rozumiem jakby to były krewetki czy homary, ale PAŁECZKI od kurczaka trudne do zjedzenia?! Co o tym myślicie, faktycznie tyle z tym zabawy i paprania się? :)

Gość gość
Bo to byl kurczak samobojca,chyba...

Gość gość
franc piesek w pracy tez taki leniwy? to jak on na was zarobi?

Gość gość
Hahaha :D jeśli to nie prowo to współczuję :(

Jeśli obiad był w Atelier Amaro to facet miał rację. Chociaż tyle „momentów” na jeden raz to raczej nie u niego. Ale może w Senses zaczęli podawać pałki kurczaka:) Rozumiem, że był we fraku? - facet, nie kurczak:)

Gość gość
Jest po kursie diety psychodelicznej,taki to ma wszedzie robote.

Gość gość
albo facet idiota albo chciał Cię ukarac swoim zachowaniem

Gość gość
Idiota który ma za dużo w doopie, niech on gotuje tak żeby się "nie paprac " pewnie gotujesz misiowi pysiowi a i tak wszystkie koszty dzielicie na pół , jak straci darmową niewolnice to jeszcze za tymi paleczkami zaplacze

Gość gość
Nie dziwie sie. Tez bym nie zjadl :( co innego piers z kurczaka z serem i pieczarkami. Mozna zjesc przy pomocy noza i widelca.

Nie dziwię się że się wkurzyłaś, ale taka mała sugestia na przyszłość: następnym razem zapytaj przed gotowaniem czy na dane danie ma ochotę, czy masz robić tylko dla siebie ;)

Gość gość
Nie lubie brudzic rak przy jedzeniu wiec bym nie zjadl :( poza tym ich nie lubie.

Gość gość
Jadam tylko przy pomocy sztućcy. Wlasciwie wszystko. Nigdy nic nie biore w reke, do tego obok musza byc chusteczki, zeby otrzec usta. Sztućce najlepiej dobrze wyprofilowane- widelec z dlugimi zebami i ergonomiczny, wygodny do trzymania, moze byc ozdobny. Dania dobrze przyprawione, chude, nie lubie tluszczu i z chudego.miesa, najlepiej z dodatkiem warzyw ale pałki? Nigdy ich nie jadalem Chyba jak bylrm maly ale nie pamietam.

Gość gość
ja jem pałki nożem i widelcem... i nie mam problemów. Twój facet to debil jakiś, przestań mu gotować :)

Gość gość
16:17 wielce nas to obchodzi francuski pieseczku, wynurzenia jakichś gejów tutaj

Gość gość
Bo jem sztućcami? :D Jak mozna w XXI w jesc rekoma :D:D :D

Gość gość
Mój facet tez tego nie je bo stwierdza że za dużo paprania. Po prostu mu tego nie gotuje i tyle.

„Jak mozna w XXI w jesc rekoma” x Jak można w XXI wieku pisać „rękoma”? xxx Żabie udka zjedz sztućcami i popraw krewetkami w pancerzyku, mistrzu etykiety.

Gość gość
A co za trudne? :D

Gość gość
Udka w sosie czy slimaka zjesz reka ? :D wlozysz wprost do talerza i zjesz ze smakiem? :D

16:51 - pewnie nie, tyle że chętnie bym to zobaczył. A zwłaszcza miny kelnerów i trochę bardziej rozgarniętych współbiesiadników. Czy to nie Ty ostatnio wybrałaś się w szpilkach na Giewont?:)

„Wszyscy wiedzą, że jeśli nie je się sztućcami to je się ręcyma” x Dwoje gości przed Tobą ma najwyraźniej inne zdanie:)

Gość gość
Jeden tu nie rozpoznel ze pisze z mezczyzna :(

Gość gość
Slimaki jada sie szczypcami i widelcem. Krewetki tez sztuccami. Udka w sosie rowniez sztuccami. Nawet rybe. A Ty mi piszes ze jadasz rekoma :D

Gość gość
Drob tez sie jada sztućcami. :D Chyba ze podadza ci miseczke z woda. kroimy, nadziewamy kawalek po kawalku na widelec, a jesli sa kosci to tak samo, tyle ze ostrozniej.:D

Gość gość
Jadanie to tez sztuka jak widac. To takie dziwne ze niektorzy uzywaja sztuccow oraz serwetek. Nie opieraja sie lokciami o stol i nie mlaskaja?