Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

Chciałbym mieć Dacie Duster II

Polecane posty

podoba mi sie to auto, dziś widzialem takie pod sklepem u mnie na wsi i wpadło mi w oko. Powiedzcie mi, skąd tyle ludzi u mnie w okolicy ma kase na nowe auta, jak widze to same 1-2 letnie tu jeżdzą SUVy, ja juz tego nie ogarniam.

Gość gość
a ja chciałbym , żebyś spedalony ludzki gnoju, zboczeńcu zamknął morde!!! pasuje ci przecwelony pedale??

Gość gość
po co takie góówna ludzkie żyją, nie pojmuje:O powinni was krva wszystkich powybijać jak zarazę!!!!!!!

Gość gość
Moge ostatecznie zaczac tolerowac gejow jak sobie k'urwy je'bane wybudujecie w kanalach pod miastem swoje getto. W kanalach smierdzi go'wnem i wy nim capiecie wiec bedzie pasowac :) Zyjcie tam cwele sku'rwione i ru'chajcie sie w osr'ane du'py i zarazajcie hivem i normalnych ludziom nie pokazujcie na oczy bo na sam widok pe'dala normalny czlowiek ma odruch wymiotny.

Gość gość Him
Grzesiu mogłeś mi napisać, że jesteś gejem...jestem tolerancyjna:P

Gość akimuszki666
Moze kiedys sobie kupisz 40 tys za dacie to nie jest drogo,-.

dla mnie to kosmiczna kwota, w mojej rodzinie nikt nigdy nie mial nowego auta a mam duza rodzine, najdrozsze auta jakie kupowali to do 17tyś i to tez uzywki, z tym ze u mnie jest moda na VolksWageny Golf 🖐️