Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem gejowskiej pozycji na jezdzca

Polecane posty

Gość gość

Ta pozycja jest wymyslona z mysla o hetero aby kobieta mogla przejac kontrole. W seksie i zwiazku mm zazwyczaj wymieniamy sie rolami pas/akt a wiec po co skakac nadzianym na k***ska ? Mozna przeciez na zmiane sie pobzykac :) :D

żeby seks byl ciekawszy i mozna bylo czerpac z niego bogatsze doznania...? :classic_cool: temat z d.upy. Tak samo moglby zapytac, po oco heterykom inne pozycje? przeciez wystarczy na misjonarza, tj. "po bożemu"............. 🖐️

Gość gość
przecież to trolowski temat

Gość gość
Karol ale po co mam lezec a ktos ma po mnie skakac ? Moze mnie bzyknac normalnie a nie jak kobieta sie nadziewac na penisa i robic ruchy frykcyjne. To pozycja typowo dla kobiet.

Gość gość
Ale jak kogos penetruje to ja chce miec nad nim kontrole. Mozemy zrobic pozniej zamiane. Ta pozycja jest po to aby kobieta miala namiastke przejecia kontroli i 'bzykania' mezczyzny bo w zwiazkach hetero nie ma czegos takiego jak zamiana. Chyba ze mowa o dominach ze straponem.

No i u gejów jest tak samo. Żeby pasyw mógł mieć namiastke zdominowania aktywa :) dosiada go i ujeżdża. A to czy kazdy aktyw tak lubi czy nie, to inna sprawa.

Gość gość
co za debilny temat :o karol po co się dajesz wkręcać w te głupote? przecież już mu odpisałeś trafnie, że wg jego "logiki" jedyną sensowną pozycją dla hetero jest misjonarska. bo tak

Gość gość
No ale rzadko jest tak ze jest 100% pas a drugi 100% akt. Malo takich zwiazkow. Wiec nie lepiej jak ten 'pasyw' przejmie kontrole w normalny sposob i spenetruje tego 2 zamiast skakac na jezdzca jak kobieta. W ogole nie rozumiem takich relacji gdzie jeden wciaz drugiego bzyka, nuda ,nuda, nuda. Lubie przejmowac kontrole ale tez lubie jak ktos mnie wezmie :) Taki co ciagle sie oddaje to w ogole traci swoja 'meskosc' nie uzywajac penisa, WTF !

Nie wszyscy są 100%, dlatego są też uniwersalni. Podobnie u hetero, sa kobiety ktore mają kompleks braku penisa i lubia uzywac strapon na uleglych facetach ktorych chcą zdominowac o zer*znąć w doopsko, choc to chyba margines...bo wiekszosc chyba woli zer*znac facet wlasnie tzipą na jezdzca i sa juz udobr****ne ich zapedy dominacyjne, jak facet im ulegnie i sie na koniec ulegle spusci w tzipsko. 🖐️ a geje bywają i 100% akt i 100% pas i 100% uni i 80/20 akt/pas i 80/20 pas/akt...

Gość gość
Malo jest 100% akt i 100% pas. Wiekszosc to uni albo uni z odgieciem w ktoras strone. Szczerze nie wyobrazam sobie byc w zwiazku ani z typowym aktywem ani z typowym pasywem.

Gość gość
ale tu spedalolo sie zrobilo