Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kosmetyk do 20 zl ktory okazal sie hitem.macie takie ulubione tanie cuda?

Polecane posty

Gość gość

Podzielcie się waszym i tanimi hitami

@Autorka Nieco ponad tydzień temu w osiedlowym sklepiku pod Hamburgiem była 'Żołądkowa Gorzka' 100ml po 50 centów. Zatem w 20zł mieści się dobra 'krowa'. I to z 'plusem'. Najlepszy 'kosmetyk' :p :D

Gość gość
mydło

Gość gość
Olejki różnego rodzaju ale musisz dobrać odpowiedni do swojej cery lub włosów. Tanie i fajna skóra jest po nich. Są różnego rodzaju peelingi niedrogie, maseczki. Jest tego masa.

Gość gość
tusze do rzes, nie musza być drogioe, aby szczoteczka była fajna

Gość gość
Super kosmetyk - dezodorant - polecam wielu, zwlaszcza w tym goracym czasie. Mozna wyczuc, ze sporo ludzi sie z tym nie zetknelo. A kosztuje nawet mniej jak 10zl wiec jeszcze lepiej..

Gość gość
Olejek rycynowy na rzęsy. Mega poprawa! W aptece 2,5 zł. Polecam

Gość gość
Żel Ziaja ulga chociażby, albo odżywki do włosów Biovax, tonik nawilżający Fitomed...

Gość gość
Tusz Eveline Celebrity,Podkład Ingrid Ideal Face.Polecam

Gość gość
Dla mnie był rewelacyjny tusz Bell czarne opakowanie on jest tani ale już się popsuł chyba że trafiłam na jakiś stary bo bardzo i rzęsy skleja kupiłam żółty i jest super. Kiedyś jeszcze Pierre rene ale też kupiłam ostatnio i do bani a tak zawsze mi służył.

Gość gość
Cien krem przecizmarszczkowy q10. W promocji kilka razy do roku jest po 5 zł. Skład dobry, działanie rewelacyjne. Jedyny krem, który naprawdę nawilża mi twarz na cały dzień, nie powoduje zapchania, jak jest w promo, kupuję po kilka sztuk na dzień i na noc, bo szybko schodzi. REWELACJA

Gość gość
20:58 A co ze zmarszczkami?

Gość gość
Wiesz co, jestem w szoku, ale krem z Lidla powoli, ale faktycznie prasuje mi wielką zmarszczkę na czole, czego nie robiły kremy marek z wyższej półki. Na razie używam tego kremu od 2 lat, mam 33 lata, przetestowałam połowę tego, co jest na rynku, ten jest najlepszy, ale to wyłącznie moje zdanie. Skusilam się, kiedy pisali, że jakiś magazyn czy plebiscyt wybrał ten krem najlepszym kremem przeciwzmarszczkowym, a do wyboru były droższe marki, pewnie można poczytać o tym w sieci. Polecam! Jak Ci się nie spodoba, użyjesz do stóp czy rąk. Pachnie podobnie jak kremy Nivea, konsystencja przyjemnej śmietanki, nie waży się ani nie roluje, przynajmniej u mnie. Bez promocji coś koło 9,99 kosztuje. Jest wariant na dzień i na noc, podobno zmienili teraz formułę i na dzień na SPF 15, mam nadzieję, że tez jest ok jak te wspaniałe, stare wersje!

Gość gość
Kosmetyki Ziai( np mleczko, dezodorant) maseczki AA

Gość gość
Kremy z Lidla wcale nie są złe, kupuję, i jestem zadowolona

Gość gość
Pracuję fizycznie - ogrodnictwo - rękawice robocze różnego typu zawsze dostępne zawsze, ale po kilku godzinach pracy... Zawsze pomagało mi kozie mleko do rąk firmy Ziaja . Obecnie nie ma u mnie... Tanie to nie nie było, ale rewelacyjne, nie tłuściło rąk, szybko się wchłaniało. Kupowałam w Rossmannie, teraz szukam bez skutku.

Gość gość
Rewelacyjne są takie litrowe odżywki do włosów Kalios czy jakoś tak za 10 PLN. Nie wszystkie mi pasują np ta do włosów farbowanych za bardzo obciazyla mi włosy ale proteinowa i mleczna były super .

Gość gość
Dermedic hydrain . Jedyny krem ,który porządnie nawilża moja skórę .

Gość gość
A i płyn micelarny z Biedronki

Gość gość
Balsam do ust Juicy Jelly za ok. 11 zł z bielendy. barwnik wchłania się w wargi i pozostają one lekko pokolorowane nawet, jak balsam już się "zje":-) a nienawidzę takich bladych cielistych ust i zawsze przy stosowaniu innych błyszczykow szłam się domalowywać co kilka godzin. Super nawilzał usta nawet przy tych mrozach w lutym. Poza tym jest tak wydajny, że pierwsze i jedyne opakowanie mam właśnie od lutego i może w maju się skończy. :-) Polecam gorąco bo to moje odkrycie.

Gość gość
gość dziś Oddam ci swój :P Kupiłam, i niestety ale na dłuższą metę przesusza, plus ma strasznie mocny i przez to męczący zapach. Kolor też wcale jakiś specjalnie fajny nie jest, przynajmniej na moich ustach (bo może zależy od naturalnego koloru warg?). Mój niedrogi hit to płyn micelarny Sylveco i absolutnie genialny krem pod oczy Vis Plantis z serii "atopy".

Gość gość
Tusz miracle zielony marki gilden rose za 10 zł Hit nad hity

Gość gość
Masc tranowa za 2 zl na wypryski i suche pięty

Gość gość
Juvit C albo Cebion jako krople z wit C na twarz co wieczór (6 kropelek na twarz, szyję i dekolt) - lepsze niż witamina na olejkach do twarzy i duuużo tańsze. Tusz Lovely podkręcający rzęsy. Tisane - balsam do ust albo Lano-maść Ziai też do ust. Olejek rycynowy do rzęs i na usta (regularne stosowanie powiększa wargi). Oliwka Rossmana dla ciężarnych na skórę, włosy itd. Pomadka do ust naturalna z Alterry (Rossmann).

Gość gość
Seria z kozim mlekiem Ziaji

Gość gość
Krem do rak kozie mleko kupilam ostatnio w astorze

Gość gość
Ja nie znam hitów do 20 zl

Gość gość
carmex za 10 zł, nic tak natychmiastowo nie nawilza ust

Gość ElżbietaBennet
Ogólnie ja się nie maluję, ale moja koleżanka bardzo lubi ten tusz do kresek od Golden Rose http://goldenrose.pl/produkty/oczy/eyelinery/precision-liner---tusz-do-kresek-w-pisaku---golden-rose.html . Podobno się nie rozmazuje, trzyma i łatwo się go rozprowadza. Mnie taki makijaż niestety nie pasuje, choć podoba mi się. Niestety, mnie pozostaje jedynie jakiś podkład, żeby ukryć niedoskonałości.