Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam światowy głos ale nieświatową urodę. Jak zarabiać na śpiewaniu?

Polecane posty

Gość gość

Kochani mam świetny głos, jestem kobietą. Śpiewam niezwykle dobrze, potwierdzają to osoby niezależne i znające się na muzyce. Jest jeden szkopuł. Urodę mam bardziej radiową, do atrakcyjnych nie należę. Mam 33 lata. Jak zarobić na śpiewaniu, żeby śpiewać a nie być oglądaną, bo moja uroda się nie sprzeda nigdzie. I żal mi tak strasznie, bo prezentuję światowy poziom a kiszę się w domu z pracą za 1500, bo wstydzę się swojej brzydoty. Jak zarabiać na tym głosie? Wiem, ile potrafię, wiem, jaka drzemie we mnie potęga, wiem, ile szczęścia mi to daje. Bóg poskąpił mi urody, ale podarował talent. Myślałam o dubbingu, ale to hermetyczne środowisko. Może ktoś coś poradzi biednej istotce, która chce lepszego życia a naprawdę ma talent.

Gość eldvin
W churkach i tzw. wokalizach przy nagrywaniu płyty. Ale też nie wiem czy środowisko cię dopuści bo panienki są związane z muzykami nie tylko zawodowo.

Gość gość
Myślałam o chórkach, ale ostatnio kazali wysłać zdjęcia z profili i sylwetki, to nawet nie próbowałam. Może jakimś paszczurem nie jestem, ale naprawdę brzydko wyglądam, kiedy śpiewam. I wszystko stracone, świat nie usłyszy takiego dobrego głosu, pełnego pasji, niezwykle elastycznego, który bez wysiłku wykona praktycznie wszystko, dodatkowo mam w sobie taki ładunek emocji, zdolność interpretacji, umiejętności techniczne. Eh. Wiem, to nie koniec świata, ale frustruje mnie to, że zarabiają śliczne beztalencia, a ja przez tę przeklętą urodę przepadłam. Dano mi to wiele razy do zrozumienia. Niestety. Ale dziękuję Ci za dobre chęci, doceniam, Dużo zdrowia życzę Tobie i Bliskim!

Gość gość
Znajdź kogoś, kto popracuje nad Twoją urodą, i z brzydkiego kaczątka można zrobić kaczuszkę miłą dla oka. Moja niezbyt ładna koleżanka, na szczęście posiadająca wiele zalet, takową osobę znalazła. Po metamorfozie tej brzyduli nie poznałem, atrakcyjna kobieta się z niej zrobiła. A czy wszystkie nasze piosenkarki są urodziwe? Pamiętaj, prawdziwe piękno tkwi w duszy człowieka, ja Ci to mówię, facet.

Gość kalbarczyk
Spróbuj w programie Mam talent. Jeśli boisz się o wizerunek wybierz odpowiednie przebranie - tam wolno. W Szkocji była taka sytuacja że furorę zrobiła kobieta pozbawiona urody która była 40 letnią dziewicą. Głos miała nieprawdopodobny. Wzięła udział w różnych programach , nagraniach i coś tam zarobiła. A jeśli się okaże że tutaj też nieciekawe towarzystwo zawsze możesz się wycofać.

Gość gość
Zasłaniaj się kotarą.

Gość gość
Dziękuję, dodaliście mi odwagi. Całuję Was!

Gość gość
Ciebie też całuję, więcej odwagi dziewczyno. Czasami nawet brzydota może wyglądać pięknie, wszystko zależy od Ciebie. Jak zaśpiewasz pięknie nikt nie zwróci uwagi na Twój wygląd. Uwierz facetowi. Serdecznie pozdrawiam.

Gość gość
Poczytaj o Milli Vanilli.

Gość gość
światowy poziom to dosyc odwazne twierdzenie jak naprawde masz taki poziom to idz do Idola itp, tam nie zwracaja az takiej uwagi na wyglad

Gość gość
Ja obejrzałam, już wcześniej oglądałam występy Susan na you tubie,zrobiła niesamowitą karierę, a i styliści zadbali o jej wizerunek, stała się kobietą z miłą aparycją. Autorko, na pewno nie jesteś brzydsza, głowa do góry i powodzenia. Trzymam kciuki!!! Agnieszka.

Gość gość
Spiewaj do tatowego mikrofona