Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oliwier96

faceci tu maja problem otoz nie chca placic za kobiete na randkach. to zart?

Polecane posty

to zauwazylem dzisiaj i wiele z nich przekonuje, ze pieniadze ma. tak wiec w czym problem, albo placicie albo nie zapraszajcie w ogole. czyli co, zapraszacie je do drogich miejsc bo was stac a je moze niekoniecznie i oczekujecie, ze za siebie zaplaca?

temat zakladalem na uczuciowym ale trafilo tu nie wiem jak, ale moze tu tez beda takie kwiatki.

Gość gość
powinni płacić

Gość gość
każdy sobie rzepke skrobie to nie skandynawia chłopaku

Gość gość
jak ją zaprasza to ma płacić i koniec

ktos tu nie pojal. przeciez to facet inicjuje spotkanie a nie dziewczyna. nie trzeba chodzic po restauracjach jak kogos nie stac. jak dziewczyna okaze sie biedna i wyjdzie jej ze ma zaplacic stowe za niezdrowy obiad w restauracji to ucieknie i juz nie wroci.

jak tak robicie to nie dziwcie sie ze zadna fajna was nie chce. bylem juz w zyciu na wielu randkach z roznymi kobietami i widzialem, ze one czesto sugeruja ze chca same za siebie zaplacic i z reguly wybieraja tansze lub mniejsze dania by nie obciazyc finansowo, chociaz ja pieniadze mam.

Gość gość
Autor ma racje. Jeżeli nie mają ochoty płacic, mogą sie rownie dobrze spotkac w parku na ławce i wypić oranżade do krwy jędzy. Co za czasy poj)ebane :D Dobrze ze ja juz jestem stara i mnie to nie dotyczy. Ogarnijcie sie :D🖐️