Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie okazujcie facetom ze wam na nich zależy

Polecane posty

Gość gość

bo jesteście zgubione a potem ciężko to odkręcić, ja pokazałam i teraz mam. Nie popełniajcie tego błędu, jak facetowi zależy to będzie się starał a jak nie to niech sobie idzie mniej czasu zmarnujecie i wam go zabierze

Gość gość
Amen

Ale głupoty. Moja "matka" nie okazywała a teraz jest zgorzkniałą rozwódą.

Gość gość
A jesli mezczyzni maja podobna zasade? To nikt sie nie.odezwie poza dupkiem ktory chce tylko seksu. Potem nie gadajcie zlych rzeczy o wszystkich mezczyznach.

Gość gość
Facetom też to polecam ;-) Po co ma pokazywać dziewczynie że mu na niej zależy? Jak oziębła to niech sobie idzie, szkoda na taką czasu

Gość gość
Powinno się być miłą dla faceta który jest interesujący ale nie dawać sobie wchodzić na głowę

Gość gość
to jeśli facet nie chce to niech się nie odzywa i niech spiertala znajdzie się taki który będzie się starał i zdobywał kobiete

Gość gość
nie mówię żeby być oziębłą suką tylko nie prosić faceta o uwagę i miłość a to różnica, prawdziwy facet zdobywa kobieta a jak jest pisda to jest czego żałować? chyba nie

Gość gość
Acha, wiem, że nei okazujecie i bardzo szybko zapominacie. Właśnie się kapnałem po wielu nauczkach, żeby Wam nie okazywać, że mi zależy. I nic. Pustka mamy się nawzajem gdzieś.

Gość gość
Nie jest że mają siebie gdzieś, tylko trzeb umiejętnie posuwać się w relacji, krok po kroku. Niedopuszczalne jest zrobienie kroku do przodu a potem cofanie się.

Gość gość
Czemu ten świat jest taki p******y.

Gość gość
A czemu kobiety są takie cwane, buzia im sie nei zamyka, spotkanie jednao drugie o to nie to, za 2 tygodnie mają już inne spotkanie z innym a ja zapominam 2 miesiące.

Gość gość
Tak, tak typowe Polki niedostepne ksiezniczki. Lezec, pachniec, facet ma zrobic pierwszy krok i skakac dookola na paluszkach. Takie cos zauwazam tylko u Polek. Gdzie bym nie byl za granica, kobiety nie maja problemu pierwsze zagadac. W Australii, Nowej Zelandii to norma, ze kobiecie sie podoba facet to pierwsza inicjuje.

Gość gość
gość dziś Zgadzam się z tobą. Polki to księżniczki myślące tylko o sobie, co bardzo dobrze widać po temacie poście. Angielki bardziej są otwarte na znajomości itp.

Gość gość
jak kobieta w Polsce zagadać pierwsza do faceta to ten ma ją za łatwą bo to on musi zdobywać

Gość gość
Niestety ale te tematy odeszły już do lamusa. Skończyły się co najmniej jedno pokolenie wstecz. Feministki zrobiły swoją krecią robotę i facetom na zdobywanie odeszła całkiem ochota. Po co chronić coś co jest silne, samodzielne i samowystarczalne :-) Puszka Pandory została otwarta a rezultaty widać już gołym okiem. Pzdr

Gość gość
gość dziś fakt.

Gość gość
kobieta powinna być niezależna, faceci nie rezygnują z pasji i zainteresowań dla kobiety tak samo kobieta nie powinna rezygnować z siebie żeby uszczęśliwić mezczyzne

Gość gość
Zgadzam się. Warto zostawić coś dla siebie i nie odkrywać wszystkich kart przed mężczyzna.

Gość gość
a komu zależy na tych śmierdzielach

Gość gość
Masz racje, tak to jest autorko.