Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szczerze co myslicie o dziewczynach, ktore nie gola nog i pach

Polecane posty

Gość gość

Siedzi wlasnie taka kolomnie w szortach a na nogach gaszcz wlosow, moze ciebie mnie z jechac ale to obrzydliwie wyglada, wiem ze to naturalne, wiem ze nam kobietom tez , tak jak facetom rosna wlosy na ciele, ale jakos tak nieestetycznie wyglada u kobiety A jak wy do tego podchodzicie?

Gość gość
PEWNIE JAKAŚ LESBA ALBO FEMINISTKA

Gość gość
Myśle, że mają ciężkie życie i depresje i ktoś je akurat zmusił do wyjścia z domu

Gość gość
Zapewniam was ze ta dziewczyna nie miala depresji

Gość gość
Że to syfiara ... Jak na nodze jeszcze do przeżycia to pod pachą nie wyobrażam sobie w lecie i się pocić ... to samo między nogami

Gość gość
Wlosy rosną to fakt i fizjologia. A co myślicie o kobietach które mają okres? Feee, obrzydliwe flejtuchy nie? Jak one smią miesiaczkowac

Gość gość
W pewnym sensie podziwiam za silną osobowość i to, że mają "wywalone" na normy społeczne, które wymagają, żeby kobieta była zawsze idealna. I dlaczego obrzydliwe? Sorry, ale to Twój wyprany mózg - dlaczego facet z owłosionymi nogami Cię nie brzydzi. Może to jest szokujące, bo odstaje od przyjętych norm, ale nie ma w tym nic obrzydliwego.

Gość gość
W końcu jakas osoba której zachodnia kultura nie wyprala totalnie mózgu.

Gość gość
zazdroszczę takiej kobiecie , ze się nie przejmuje tym co ludzie o niej powiedzą. Ja marze o tym żeby wrocila moda na owłosione nogi i pachy bo depilacja przyprawia mnie o mdlosci a nie wyjde teraz w lecie do ludzi z włochatymi nogami.

Gość gość
Co myślę? Nic. To jest jej sprawa. Mi osobiście przeszkadzają włosy na nogach pachach czy w miejscu intymnm więc je gole. Jeśli którejś nie przeszkadzają to dlaczego ma się golic? Żeby się komuś podobać?

Że jest zaniedbana, aczkolwiek to jej sprawa jak wygląda. Uważam, że jednak pachy powinna golić dla własnej higieny i komfortu. A nogi zależy kto jakie ma włosy.

Gość gość
Zupełnie nic nie myślę o takiej kobiecie, nie mam mentalności wiejskiej plotkary :D jeśli taka osoba dba o higienę i nie muszę wąchać jej zapaszkow to niech sobie wygląda jak chce. Co mnie obchodzą pachy i nogi obcych ludzi, mnie obchodzi to żeby moje nogi i pachy były zawsze gładkie i tyle :)

Gość gość
Uważam, że normy społeczne narzucają kobietom zbyt wiele. Zbyt wiele ról musimy godzić. A nieogolone nogi- jeśli traktujemy je jako bunt przeciwko terrorowi perfekcji i wymyślonej przez kogoś "idealnej" kobiecości... cóż, ok. Ale jeśli patrzymy tylko z punktu estetyki to zgadzam się - to wygląda brzydko. Mówię to ja, z nieogolonymi nogami, bo mi czasu podczas prysznica brakło xD