Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Notka541

Olejki konopne Medihemp

Polecane posty

Gość Notka541

Czy ktoś stosował olejki konopne marki Medihemp? szukam jakichś sprawdzonych olejków z konopii, zdrowych, które ktoś już używał i potwierdzi, że są bezpieczne i działają.

Gość gość
Poszukaj sobie czegoś właśnie na konopieizdrowie.pl z tego co pamiętam są tam bardzo dobre olejki na bazie konopi. Ogólnie lekarstwa z tym ziołem są dużo bardziej skuteczniejsze od tych aptekowych, tylko sporo osób zdaje sobie z tego sprawę.

Gość xxxxxxjhadG
Dużo osób wydaje mi się że po prostu boi się czegoś takiego kupować, myśląc że jest to nielegalne. nawet moja mama ostatnio stwierdziła jak moge takie nielegalne olejki do domu kupować.

Gość gość
Kremy i olejki są produkowane z legalnych soków konopi także jest to w 100% legalne. Ale oczywiście macie rację sporo osób jeszcze jest zdania że wszystko z nazwą konopie lepiej omijać. Wszystko co jest dostępne na https://konopieizdrowie.pl/pl/producer/Medihemp-OG/23 jest bezpieczne i nie uzależnia.

Gość dagmara412
Zamówiłam właśnie sobie krem do twarzy na noc na bazie konopi z tego sklepu konopieizdrowie.pl zobaczymy jak się sprawdzi.

Gość xxxxxxx12
dagmara tego typu kremy są dużo razy lepsze niż te z apteki. Spróbujesz zobaczysz jak cera po nich promienieje i jest wyraźnie nawilżona. Kosmetyki na bazie konopi to u mnie nr 1 w kosmetyczce. Zamawiam również z tego sklepu konopieizdrowie.pl są dobrej jakości polecam.

Gość Karola546
Autorka pytała bardziej o olejki konopne CBD :) Sa generalnie bardzo dobre, te z marki Medihemp, działaja na wiele dolegliwości. Co do kosmetyków konoponych to polecam z marki Annabis. Wszystko macie na https://konopieizdrowie.pl/

Gość Elza552
Kupiłam raz taki olejek CBD z tej marki i pomógł mi na wiele różnych dolegliwości, warto kupić. Są bezpieczne dla organizmu, poczytajcie więcej o nich na tej stronie konopieizdrowie

Gość majamijas
Ja kojarzę tę markę, ale olejków CBD jeszcze nie stosowałam, mam znajome, które tak chwalą. Rzeczywiście są takie skuteczne?

Gość patii45
też jeszcze nie miałam okazji testować, ale również mam znajomych co naprawdę bardzo sobie chwalą olejki na bazie konopi z konopieizdrowie.pl Podobno własnie na problemy związane z migreną czy też inne zdrowotne są niezastąpione.