Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dwa miesiące rozłąki z chłopakiem

Polecane posty

Gość gość

Od niedawna jestem w związku z chłopakiem, dawnym kolegą. Dobrze się rozumiemy, jest świetną osobą, bardzo się stara. Mi też na nim zależy, to trzeci chłopak do którego czuję naprawdę coś więcej. Problem jest taki, że w okresie wakacyjnym (lipiec-sierpień) oboje wyjeżdżamy do pracy, ja zostaję w Polsce (w mieście oddalonym od naszego rodzinnego o 100km), a on wyjeżdża za granicę. Jako że oboje skończyliśmy właśnie szkołę, od października idziemy na studia do tego samego miasta. I moje pytanie brzmi: myślicie, że ten jeszcze świeży związek przetrwa? Czy rozłąka albo pójście na studia (nowi ludzie, otoczenie, imprezy, chęć wyszalenia się) zamyka drzwi do bycia razem? Proszę o wypowiedź osoby, które miały do czynienia z taką lub podobną sytuacją. PS w naszym związku to raczej ja jestem zwolenniczką imprez, on się już wyszalał.

Gość gość
my CI tego nie powiemy, myśle ze macie szanse, ale pod warunkiem tego że naprawdę się kochacie. Mówisz ze się nie wyszlalas, może właśnie to o Ciebie chodzi? Nie jestes pewna swoich uczuc?