Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

syn fubu

Prawda o użytkowniku gość Katowice

Polecane posty

Nikt normalny nie bierze na poważnie tego co pisze cynic, 92 czy ja - to po pierwsze. Druga sprawa to to że to musi być jakaś ci/p/ka która przywdziewa sobie wulgarne oblicze w internecie obrażając ludzi na polu materialnym, z tym że nie ma talentu do tego (jak np Testoviron) ani klasy, ani możliwości, ani niczego. W dodatku Testo i jego komedianctwa chciało się słuchać, a ten jest upierdliwy jak mucha. To najpewniej jakiś korposzczur lub pracujący na zlecenie nieśmiały buc który ma tu swoją drugą twarz. Sztuczną i pozerską, a prawdziwemu cwaniakowi cwaniakowanie przychodzi naturalnie. W internecie łatwo napisać i poniżyć kogoś prawda, najlepiej kobietę jeszcze. Ja nie jestem święty i również obrażam ludzi jako ogół, no ale ja nie wp*****lam się w cudze życia i sytuacje materialne czy seksualne bo to jest żałosne. W dodatku poza trollowaniem, osobnik ten nie ma kompletnie nic ciekawego ani mądrego czy zabawnego do powiedzenia/zrobienia.

Gość gość
Wywal to zdjęcie cholera nie rozumiesz po polsku!

I najważniejsza kwestia, żaden cwaniak raczej nie zachwala chodzenia do pracy, a jeśli już musi to na pewno nie poleca jej innym, kato ci/p/ko za 2 zł!

Gość gość
przecież każdy wie, ze ten oszołom gość Katowice to 40-letni, prosty i wulgarny cygan na rencie, chwalący się obiadami z mopsu :D🖐️

Ale skąd wzięłaś/eś akurat cygana? Kto by to nie był, gdzieś pracuje i raczej nie daje mu ta praca spełnienia skoro wybiera kafe. Chyba że rzeczywiście nie pracuje, a jednak jedzie niepracujących to komentarz jest zbędny wtedy.

Gość gość  Katowice
Fubu 😘