Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wyobrażacie sobie spotykać się z kimś takim, a ma wkrotcebyć waszą teściową

Polecane posty

Gość gość

Dała mi do zrozumienia, że teraz każdy głupi może mieć studia, a moje są łatwe. Wypytywala o zawód i wykształcenie moich rodziców, przesmiewczo odniosła się do faktu, że mój tata stawia ogrodzenia, kominki i altany. Nazwała go artystą ludowym, z takim przekasem ale z uśmiechem na ustach. Ciągle opiewa wspaniałośc swej rodziny, bo oni wszyscy po ścisłych kierunkach, fizyka, chemia, matematyka. Wychwala pod niebiosa syna, rzuca aluzje że on może mieć każda. Do mnie oschla. Zazdrosna o wspólne wyjazdy, wakacje, prezenty. Znienawidzilam te kobietę. Powiedzcie mi, jakby facet stawał za Wami, i założyłybyście z nim rodzinę, to co dalej, przecież będą wnuki, jak się spotykać z taką kobieta, będzie babcia moich dzieci a ja jej nienawidzę

Gość gość
Nie obchidziloby mnie ze to jej wnuk.

Gość gość
Jeśli będziesz dawała po sobie jeździć to tak będzie. Bądź równie silna jak ona. Niech nauczy się ciebie szanować.

Gość gość
Jej syn ciebie wybrał i ona ma to szanować, żyłaś bez niej tyle lat to i możesz dalej. Bedzie fikać to ucinasz relacje i dziekuje za uwagę . Od początku zwracaj jej uwagę jak cos walnie. Jak bedzie sie przechwalać rodzina to ty tez powiedz ze jesteś dumna ze swojej i wolałabyś aby nie dawała tobie do zrozumienia ze cos jej nie pasuje bo to akurat tobie nie pasuje. Miej ja w d***e najważniejsze aby twoj facet był po twojej stronie. Jak zauważysz ze on raczej jak mamusia to kończ te historie bo nie rokuje.

Gość gość
Dokładnie jak wyżej ktoś Ci napisał. Od razu stawiaj granice i nie daj sobie wejść na głowę, bo będzie sobie pozwalała na więcej. Nie daj sobie wmówić, że jesteś gorsza. Najważniejsza kwestia - jak Twój facet do tego podejdzie. Jeśli stanie po Twojej stronie to teściowa w końcu odpuści, z obojgiem nie będzie wojowała. Ale jeżeli on nic nie zrobi to dobrze radzę, żebyś i z nim urwała kontakt, bo będziesz miała piekiełko.

Gość gość
Jestem żoną lekarza, mój zawód to nic i zero wg mojej teściowej, która jest magistrem farmacji. Syn jedynak. Co zrobić? Pokazać, że nie wypadłas sroce spod ogona, tyle i aż tyle. Twoja kolej pokazać która z Was ma większe jaja. Kultura, stanowczośc, cierpliwość i najważniejsze, wsparcie ukochanego. Powodzenia. Jesteśmy małżeństwem 12 lat, troje dzieci.

Gość gość
Dzięki za wsparcie dziewczyny, urwalam kontakt na kilka miesięcy i od razu zaczęła inaczej śpiewać

Gość gość
Tiaa, dziś zalozylas temat i jednocześnie urwalas kontakt na kilka miesięcy i już sa efekty,bo ona zaczela inaczej spiewać.

Gość gość
20:21 to nie moj wpis, nie wierzcie podszywowi. pozdrawiam.