Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

widzieliscie ten teledysk ze slubu dody?poplakalam sie mimo ze nie jestem fanka.

Polecane posty

Gość gość

Wyglądała cudownie Maz przewspanialy Milosc jak z bajki poprostu..cos cudnego I jeszcze prawdziwy slub koscielny z ksiedzem

Gość gość
Tez byłam w szoku,ze to taka miłość.

Gość gość
Wrażenia na mnie nie zrobił żadnego. Ale uważam że Doda jest piękna kobieta.

Gość gość
to jest jakas jej nowa piosenka ?

Gość gość
Miłość na etat. Ładna ta krótka sukienka :-) mi się wydaję, że ona chce się odciąć od tamtego wykreowanego image (posłuchajcie od tyłu piosenki Dody) ona mi się wydaje,że weszła w konszachty z I a teraz chciała odejść a oni ja chcą zniszczyć stąd te np.zatrzymanie.

Gość gość
Naprawde was wzruszaja sluby obcych transów ,celebrytów To chyba trzeba miec 13 lat .Cos dziwnego . Mnie wzruszaja sluby moich bliskich ,znajomych. no ale co kto lubi.

Gość gość
Piękniejsze panny młodej nie widziałam.

Gość gość
Kicz i tandeta dobra dla 12 letnich dziewczynek. Doda wygląda jak trans. No cóż, nie ma jak zaistnieć, jej pięć minut minęło jakieś 10 lat temu to ratuje się jak może i nawet własny ślub daje na pożarcie gawiedzi. Byle tylko ktoś o niej pogadał, byle napisał na pudelku. Żałosna jest.

Gość gość
Trans? Chyba nie widzialas tego teledysku Wyglada tam piekniej niz wszystkie miss world razem wziete.

Gość gość
Oho! Mamy tu do czynienia z jakąś dodono-świruską. Tak dodon jest najpiękniejszy na świecie. Tak, wiemy a teraz oddychaj głęboko i pooglądaj sobie jeszcze dodona - sylikona w sukience ślubnej i popłacz sobie.

Gość gość
Taaak stare pudło z końską mordą, wypełnione silikonem i botoksem w kiecce ślubnej to takie wzruszające jest hahaha hahaha hahaha

Gość gość
Serio, teledysk może i piękny i wzruszający....ALE nie powinna przypadkiem zachować tych momentów dla siebie? Po po puszczać w świat jak wzruszony ojciec prowadzi ją do ołtarza i ja całuje, przecież to takie osobiste... Czy moment składania przysięgi...a już najbardziej razi mnie to, że w momencie gdy Emil składa przysięgę i wkłada jej obrączkę, nie jest skupiona na tym, tylko na patrzeniu w obiektyw i robieniu buźki... Ja w tym momencie patrzyłam mężowi w oczy i nic innego nie widziałam i o niczym innym nie myślałam... Ale co ja tam wiem... jeszcze jedno- nie wiem jak tam jest między nimi ale jakoś nie mogę do końca uwierzyć w szczerość uczucia Doroty, mam chwilami wrażenie że udaje albo że wmówiła sobie że on jej pasuje i chce z nim być, bo ma już dość poprzednich rozczarowań i wzięła takiego który może nie do końca jej odpowiada ale przynajmniej wie, że kocha ją na zabój i będzie ją na rękach nosił...

Gość gość
Heh

Gość gość
Żenada. A myślałam przez chwilę że zmadrzala. Nawet niby tajny ślub wykorzysta do lansu.

Gość gość
tez sadzilam,ze zmadrzala , cos do niej dotarlo i nie chce wystawiac wszystkiego na sprzedaz...sama to mowila jak pokazala zdjecie obraczek. A dwa tygodnie pozniej wychodzi teledysk gdzie mozemy zobaczyc wszystkie momenty....zenada

Gość gość
DODA to marna piosenkarka, nie nagrała nic fajnego od lat. Regularnie opłaca pudełka, żeby o niej pisali. Sprzedaje ślub, bo nie ma pomysłu na siebie.

Gość gość
" jakoś nie mogę do końca uwierzyć w szczerość uczucia Doroty, mam chwilami wrażenie że udaje albo że wmówiła sobie że on jej pasuje i chce z nim być, bo ma już dość poprzednich rozczarowań i wzięła takiego który może nie do końca jej odpowiada ale przynajmniej wie, że kocha ją na zabój i będzie ją na rękach nosił... " Dokładnie ja też tak to odbieram. Ten gość to słaby jest. Za jakiś czas znudzi jej sie zabawa w ślub. No ale grunt, żeby znaleźć okazje by kolejną chwilke zaistnieć w mediach.

Gość gość
Te pozy, te miny jak w modzie na sukces. No i moment kiedy mąż jej nakłada obrączkę a ona się pręży i nadyma do kamery. Żenada dekady! Tajny ślub, wielka przemiana Dody a potem wszystko wybebeszone byle tylko ją w mediach pokazali. Desperacja level expert. Dodzina jest miernotą wokalną i intelektualną i nic tego nie zmieni. Tego zeza niech w końcu wyleczy bo wygląda jak wiktor, pomocnik frankensteina.

Gość gość
Mnie ona nie przeszkadza, przynajmniej ma talent, ładnie śpiewa, a nie jak taka siwiec kompletne zero bez talentu a zrobiła karierę chyba przez łóżko bo serio nie pojmuje jej fenomenu. Sztuczne cyce i wielka gwiazda.... A doda do wszystkiego doszła sama a nie przez łóżko! Ale mimo to wkurza mnie takie epatowanie życiem prywatnym w mediach i nie rozumiem po co ona to robi? Pod tym względem nic nie zmadrzala...

Gość gość
Moście co chcecie ,ale męża ma boskiego Dobrze zbudowany ,meski,przystojny. Nie miala jeszcze takiego faceta.

Gość gość
Na jak długo ten boski?

Gość gość
Ten facet naprawdę dobrze wygląda Jest mega przystojny.nie widzicie tego?

Gość gość
a mi smutno się zrobilo słuchając tej piosenki. Też myślę, ze go nie kocha i wiem co czuję, bo własnie sama stoję przed wyborem czy nie związać się z dobrym kochającym człowiekiem do którego nic nie czuję. To straszne uczucie ciągle kochac innego, a ona musi mieć tak skoro w piosence dedykowanej swojemu już męzowi wspomina byłego. Nieważne że źle, ale jednak.

Gość gość
Wczoraj obejrzałam po przeczytaniu tego postu. Jak oglądałam, to ciągle miałam wątpliwości, czy to nad tym teledyskiem takie zachwyty. Mdły, infantylny, żywcem jakby z jakiś Harlekinów wzięty. Doda w swoim stylu zrobiła pokazówkę pod publikę. A już te jej sztuczne pozy i wyginanie się to nawet poniżej Dody. Patrzeć z odwróconą głową do kamery, podczas najważniejszej chwili ? to już kompletne dno.

Gość gość
Tysiące par młodych wrzuca swoje teledyski na yt i nikomu nie przeszkadza, że "nie zachowują tych momentów dla siebie". Ale jak już zrobi to osoba znana to naaaglewielki problem. Ps. Nie lubię Dody.

Gość gość
Ja tam nie wątpię w szczerość dody i w jej miłość do męża. Dla mnie to wbrew pozorom inteligentna dziewczyna i nie byłaby latami zafiksowana w miłości do jakiegoś Radzia albo jakiegoś tchorza niepolskiego pochodzenia który jej jeszcze problemy zrobił :\

Gość gość
Wy w większości macie jakąś przeszłość związkową, do ołtarza poszłyście z czwartym lub piątym chłopakiem, a jak to robi osoba publiczna to od razu spekulacje że jest nieszczera, może kocha byłego... zastanówcie się!

Gość gość
Ten facet nie jest atrakcyjny. Taki typowy polaczyna. Doda nie ma szczęścia w miłości coś. Radzio sie jej tylko udał kiedyś za młodu, ale to było dawno. Potem było już kiepsko przez cały czas.

Gość gość
To najprzystojniejszy facet spośród wszystkich jej byłych Chyba to widzicie.

Gość gość
Naprawde fajny facet,calkiem przystojny I meski Do tego jak mowi Doda ma dobre serce Czego chciec wiecej Zobaczycie,jeszcze doczekaja sie dziecka :-)