Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja córka prawie do każdego się przytula wkurza mnie to

Polecane posty

Gość gość

Córka ma 7 lat jakieś 3 tyg temu zaczęła się do każdego przytulać tzn ciotki wujki. A dzies mówiła ze do pani w szkole. No kurde juz mnie to irytuje bo wygląda to tak jak by nie miała w domu milości? Co oni sobie myślą? Tłumaczyłam jej raz ze tak za dużo też nie wolno. Dzisiaj jej tłumaczyłam ze pani wychowawczyni nie jest od przytulania tylko ja tata dziadkowie babcie a nie obcy ludzie. Zaraz mi do sąsiada poleci... sąsiadki córka rok temu miała taką fazę właśnie w wieku mojej córki no ale już jej przeszło ona przytulala się nawet do obcych tzn do mnie męża mojej mamy

Gość gość
Pocieszasz mnie autorko, bo moja 6,5 i to samo... Przytula sie i wyznaje milosc wszystkim, nawet tym, ktorych widzi 1 x na oczy a okaza jej minimum sympatii... :/

Gość gość
Moja tak nie miała. Jeden wyjątek, to czasem wychowawczyni w szkole, ale Pani Wychowawczyni, to inna para kaloszy-wszystkie dziewczynki się do niej kleiły ;)

Gość gość
I co mamy z tym zrobić ? Czekać aż samo minie?

Gość gość
Uczuciowe dziecko. Prawdopodobnie spotka się kiedyś z niemiłą reakcją i wtedy "się nauczy" stawiania granic. Ogólnie to pozytywna cecha, nie ma się co przejmować.