Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet po randce jak nie dostanie seksu to traci zainteresowanie?

Polecane posty

" Czy pierwsza randka która kończy się w łóżku ma większe szanse na rozwinięcie się w coś więcej? Czy jeśli nie było sexu to nie ma na co liczyć więcej? " x Wydaje mi się, ze nie po to człowiek zaczyna oglądać amerykański film, żeby nie było po randce seksu. Dlatego szansa że rozwinie się coś więcej jest z seksem - po prostu więcej cyfr się pojawi w kwocie zarobionej przez daną produkcję filmową

Swoją drogą to ciekawe, że my się nad tym nie zastanawiamy, był seks? Zaj.bi.scie. Nie było? Będzie na następnej

Gość gość
Albo był sex? Za je. Byście. Nie było? Szukam u następnej.

Przeczytałam tylko pierwszy post, więc jeszcze nie znam. Może jutro się zainteresuję? Bo wbrew pozorom nie jestem jeszcze na emeryturze, muszę zasnąć i wstać, i ten... :)

Gość gość
Traci zainteresowanie tylko roochacz

Gość gość
Nie. Ale jak sex jest to wie na czym stoi.

Gość gość
Seks oddala a nie zbliża.

Gość gość
Sex oddala? Współczuję doświadczen.

Gość gość
Tak oddala niszczy wszystko co jesy najpiękniejsze w miłości.

Gość gość
Nie zawsze aczkolwiek niekoniecznie chodź tak chociaż przeważnie nie.

Gość gość
gość dziś sex nic nie niszczy, to normalne zachowanie jak przytulenie. Brak sexu nas nie ma.

Gość gość
Oj niszczy i to nie wiesz jeszcze jak

„Nie. Ale jak sex jest to wie na czym stoi” x Stoi na stopach? Co wie? Że łaska jest łatwa? Bardziej będziesz cenić misia, którego dostaniesz od razu jak go zobaczysz i powiesz, że chcesz, czy takiego, na którego musisz odłożyć z tygodniówki, posprzątać w pokoju, zjeść obiad i pozmywać naczynia? I powstaje niepokojące pytanie - jeśli jest tak łatwa, to tylko dla mnie czy będzie także dla taksówkarza, który ją odwiezie do domu?

Gość gość
twoja stara cie niszczy - seks jest zaiebisty

Gość gość
ty pokręcony geju - seks jest spoko i się zamknij nic nie wiesz o miłości

Gość gość
stanowczy ty kiełbacho proboszcza co ty wiesz o seksie?

Gość gość
Haha ha normalnie gimbaza tu siedzi. Sex wszystko niszczy lol, laski uprawniające sex są łatwe, co jeszcze wymyslicie?

Gość gość
to ten obszczymurek pms mąci w glowach młodym dziołchom i wmawia im że gdy to robią to są gorsze - ja nie wiem jakie on wartości z domu wyniósł ale one nie są moim udziałem

Gość gość
:D:D ja pier jak to czytam to padam - wy tak na poważnie/?

Gość gość
Mało_stanowczy dziś Nie każdy facet tak myśli o kobiecie jak ty ,że jest łatwa bo był sex i nie każda kobieta jest łatwa bo jest sex na pierwszej randce. Kobieta mogła nie mieć sexu na 20 randkach przed tobą a tobie da ten sex bo uważa że warto i ma ochotę. Facet tak samo ma, wiem z mojego doświadczenia i moich byłych. Tak jak ty to albo prawik lub ksiądz może gadać. Masz widać zero doświadczenia życiowego.

Gość Mama mało stanowczego
do domu gamoniu i łózko zaściel,bo powiem tutaj dziewczynom że wciąż ci majtki piorę

Gość gość
2:23 Facet tak jak i kobieta będą się zastanawiać czy ta osoba d******py każdemu od razu. I mówcie sobie co chcecie ale prawda jest taka że każdy kto myśli o kims poważnie będzie się nad tym zastanawiał.

„nie każda kobieta jest łatwa bo jest sex na pierwszej randce. Kobieta mogła nie mieć sexu na 20 randkach przed tobą a tobie da ten sex bo uważa że warto i ma ochotę” x Naprawdę wierzysz, że jesteś tak wyjątkowy, że z 20 przed Tobą udawała dziewicę orleańską, a tylko z Tobą rżnęła się na pierwszej randce? Brawo dla dziewczyny za wciskanie kitu:) xxx „Facet tak samo ma, wiem z mojego doświadczenia i moich byłych” x Aha, każda chciała Ci dać, ale Ty zdecydowałeś się dopiero na piątą, tak? xxx „Tak jak ty to albo prawik lub ksiądz może gadać Masz widać zero doświadczenia życiowego” x A Ty masz argumenty z dvpy. xxx Wierz dalej każdej lasce, która Ci powie, że ona „nigdy taka nie była”, „pierwszy raz w życiu tak ją poniosło” i tego typu piertolety. Na pewno będziesz spał spokojnie i jestem pewien, że kiedyś bez problemu Cię przekona, że jej pradziadek i prababka wyjechali przed wojną do Afryki i dlatego Wasze dziecko jest Mulatem. Ewentualnie podobne do sąsiada, ale to dlatego, że ją przestraszył jak była w ciąży.

Gość gość
Myślisz że takie kobiety nie istnieją? To jesteś w błędzie bo wyjątki w naturze występowały od zawsze. Jesteś taki upierdliwy że szok. To chyba jakaś cechą charakterystyczna wszystkich facetów okupujacych damskie fora :(