Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet po randce jak nie dostanie seksu to traci zainteresowanie?

Polecane posty

Gość gość
Wszystko zależy od faceta, jak mu sie spodobasz to będzie spotykal sie z toba nawet jak nie dostanie sexsu od razu. Wg mnie lepiej poczekać trochę i budowac napiecie, niz byc zerznieta i sajonara bo chodziło mu tylko o sex. Zależy czego szukasz, sytuacja jest inna jak ustalacie tylko sex uklad. Jak kto woli

Gość gość
Stanowczy, to już wiesz co masz robić napierwszej randce gdy kobieta chce sexu ...nogi za pas hahahaha, a ja w przeciwieństwie do ciebie zostanę hahaha.

Gość gość
gość dziś ja szukałem tego i tego, czyli kobiety i sexu jak był sex na pierwszej randce to zaprzestawałem szukania bo już maiałem dziewczynę. No chyba , że dziewczyna powie tylko sex t o w sumie też ok :)

„Stanowczy, to już wiesz co masz robić napierwszej randce gdy kobieta chce sexu ...nogi za pas hahahaha, a ja w przeciwieństwie do ciebie zostanę hahaha.” x Ale rozmawiamy o kobiecie tylko do seksu czy do seksu i do związku? Nie posiusiaj się:)

Gość gość
Mało_stanowczy dziś Rozmawiamy o randce tak jak w temacie. Randka to też sex jak obie strony zainteresowane sobą. Randkujemy w celu znaleznia partnerki i czym prędzej sex tym szybciej randkujemy później w związku a nie w celu znaleznia partnerki. Nie wyobrażam sobie spotykać się z kobietą kilka razy na randce płacić za randki a ona i tak powie sajonara a takich przypadków można mieć wiele i zawsze będę sam.