Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet po randce jak nie dostanie seksu to traci zainteresowanie?

Polecane posty

„Myślisz że takie kobiety nie istnieją? To jesteś w błędzie bo wyjątki w naturze występowały od zawsze” x Czy ja twierdzę, że nie istnieją? Ale sama piszesz o wyjątkach, coś mi jednak mówi, że taka wyjątkowa kobieta nie zadawałaby się z kolesiem, który opisuje swoje rzekome doświadczenia w tej materii na damskim forum. Do tego możnaby przypuszczać, że trafiał na same wyjątkowe. Nie sądzisz?

Gość gość
Wspolczesne kobiety sa rozwiazle wiec nikt nie bedzie czekal dluzej niz 1 randka. Chcialycie feminizmu; chcialyscie rozwiazlosci i szybkiego seksu bez zobowiazan to macie co chcialyscie drogie panie.

Gość gość
Stanowczy, Tak sobie zgadujesz, czy wiesz o czym piszesz, bo przeżyłeś seks na pierwszej randce..?

Gość gość
roznie bywa, spotkalam sie kilka razy z takimi, ktorzy ewidentnie chcieli mnie odprowadzic do domu, a jaks ie nie zgodzilam to pozniej urywali kontakt.A potem spotkalam sie z takim, ktory mnie odwiozl pod blok i sie pozegnal, potem sie jeszcze normalnie spotykalismy i chyba wlasnie spodobalo mu sie,ze nie dalam mu tak odrazu, wiec to od mentalnosci faceta zalezy i czego szuka

i chyba wlasnie spodobalo mu sie,ze nie dalam mu tak odrazu x po prostu po tobie mial randke z inna niunia, z ktora byl juz happy ending

ZS, ten cynik to jedna z Twoich postmodernistycznych masek, czy po prostu uważasz że jesteś w tej roli pociagajacy? ;)

Gość Brands
Generalnie gdyby kobieta poszła ze mną na pierwszej randce od razu do łóżka uznałbym ją za łatwą i raczej drugi raz bym się nie odezwał chyba że po to aby za darmo sobie po pukać. Wiem że brzmi to dość brutalnie ale niestety takie są fakty i mimo że żaden z nas się do tego nie przyzna to właśnie tak by postąpił.

czy po prostu uważasz że jesteś w tej roli pociagajacy? x lucy, a jak ty myslisz? bo, ze myslisz to wczoraj uzgodnilismy :-)

Gość Brands
Prawda w oczy kole co nie ZW? Wiem że masz parcie na seks bo wtedy w każdym z nas budzi się taki bohater jak i dżentelmen jak Ty ale mam dla ciebie propozycję nie do odrzucenia. Wyjdź z tego forum i znajdź sobie kogoś realnego a nie sleczysz tu całymi dniami i udajesz kogoś kim nie jesteś.

Gość piąta klepka
Myślę ZS, że lubisz prowokować, ale jak ja chcę zrobić to Tobie, to jesteś twardy i się nie dajesz ;)

@ Nagasuka wczoraj Może chodzi o to, że dziewczyna zamiast bielizny obwiązuje się w centralnych miejscach wstążką z kokardką?

Gość endriu    domyslny
Np. Dworzec :)

Gość gość
U Szczerusia miejscem centralnym jest konto, na które wpływa mu emerytura, no i oczywiście kafeteria bez której jest nikim. O pardon, tu też jest nikim, tylko starszawym frustratem :)

@ zawsze szczery dziś W myśl teorii że "kobieta to złośliwa narośl dookoła cipki" a i owszem. Tyle, że ja bym tu jeszcze piersi wplótł.

Gość piąta klepka
ZS, może? dla emeryta na pewno byłoby zabawnie. szkopuł w trybie przypuszczającym ;)

Gość gość
A co to za różnica czy idą na 1 randce do łóżka czy nie, to nie ma znaczenia, można zacząć znajomość od kina, kawy, wycieczki, od zlotu tematycznego i w końcu od sexu. Co z tego że w jednej dziedzinie się zgraja jak w innych nie, niezależnie od czego się zaczyna nie to świadczy czy znajomość przetrwa. A ogólnie facet nie musi mieć sexu na randce i spotka się znów jeśli wszystko jest ok, jedynie co może go wystraszyć to deklaracja że nie będzie łóżka ileś miesięcy bo ona musi poznać....

Gość gość
9.31 - To działa w dwie strony. Bo gdybyś Ty "dostawiał się" do mnie nawet w delikatny sposób na pierwszej randce, to drugiej by też nie było. Nie ma nic gorszego niż hipokryta. To już wolę mentalność zawsze szczerego, bo ma jeden kodeks dla obu płci, od razu widoczny. Od razu wiadomo, że nasze mentalności są inne i nie ma co zawracać sobie głowy i trzeba szukać kogoś innego, podobnego do siebie. A ludzie o podwójnej moralności to najgorszy typ ze wszystkich możliwych - będę korzystał z życia ile mogę, ale moja wybranka ma być święta, może ja się przy niej też uświęcę, ale wcześniej spotkam się z jej koleżanką, by sobie za darmo "ulżyć".

ZS, o swoich nie będę, bo lubię być wiarygodna . Ale o życiu znanym z faktu egzystowania wśród ludzi może chociaż byś chciał? ;)

Gość gość
To zależy. Jak kobieta jest piękna, a mężczyzna przeciętny, to będzie się starał, kombinował, zabiegał. Jak dziewczyna jest taka sobie, a on ma powodzenie, to oczywiście taką oleje po pierwszej randce.

Osobiście, prędzej wróżę sukces parze, która z porządania rżnie się na pierwszej randce, niż takiej gdzie oboje stosują jakieś durne heurystyki w stylu "jak mi da przed trzecia randką to k***a", "nie dam mu przed upływem pół roku bo nie będzie mnie szanować", "mężczyźni kochają zołzy". To są pochodne strategii manipulacyjnych, którym głupio przypisuje się jakaś dodatnia wartość moralną. 00 Jeśli nie ma seksu szybko znaczy, że kobieta, jeśli jest zainteresowana mężczyzną, to dla innych powodów niż jego atrakcyjność seksualna. Może ktoś lubi być klasyfikiwany jako przyjaciel, albo zapchajdziura (bo wszystkie inne mają chłopaka/męża) , czy wybranym ze względu na zasoby materialne, ale mnie jakoś to średnio leży. Laska czeka z intymnością znaczy że jej nie kręcisz. Tyle.

Gość gość
11:30 Porażka nie facet. Reszty farmazonow nawet nie komentuje bo każdy widzi.