Gość gość Napisano Maj 7, 2018 Nie wiem od czego zacząć ... a więc mam 18 lat, jestem dziewczyną i tak zakochałam się w koleżance. Poznałyśmy się w internecie i znamy się już.. z rok. Zakochałam się w niej od początku rozmów, ale nie byłam tego świadoma. Teraz już wiem. Skąd? Nie mogę przestać o niej myśleć, motylki w brzuchu i reszta tych pierdół. Jakieś parę dni temu powiedziała mi że jest homo i że ktoś jej się tam podoba. Od tego momentu zaczęły trząść mi się ręce, ból brzucha, mdłośći no po prostu nie mogę nic jeść do teraz. Spędzałyśmy ze sobą masę czasu na fb czy na teamspeaku. Kiedy rozmawiałam z nią do teraz nie działo mi się tak kiedy z nią rozmawiałam. Ja już dłużej tak nie mogę. Kiedy o niej myślę mam taki ból żołądka że nie jestem w stanie jeść, chce mi się tylko wymiotować. Nie śpię po nocach. Piszemy ze sobą normalnie, ale ona nic nie wie że mi sie podoba a ja boję się że coś się między nami popsuje. Ona żali mi się a ja tylko tak słucham, wewnętrznie się załamując. Nie jem już od 5 dni. Kiedy mi to przejdzie? przecież nie zerwę z nią kontaktu bo się przyjaźnimy, a jestem pewna że ona nie jest we mnie zakochana na 100%. To mnie powoli zabija od środka. Jak mam się odkochać. Chcę się z nią przyjaźnić, nie czując do niej nic więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach