Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to jest normalne?

Polecane posty

Gość gość

Znam sie z facetem zadne z nas nie nazwało tej znajomosci po imieniu.. przychodzi jest ostry seks zostaje czasem do rana czasem nie i napisze raz na 2 dni co tam i znowu sie spotykamy.. ok raz na tydz. Wczoraj miałam taką sytuacje rano jak sie obudzilam on leżał obok mnie i chyba się masturbował.. w sensie cos ogladal na tel zobaczyłam pozniej ze mial otwart facebook więc nie wiem.. i tak pare razy jakby się tam dotykal.. potem jak wstałam od razu odłożył tel i znowu ze mna.. z tym że po wszystkim wypilismy kawe i bardzo fajnie nam sie gadało o zwiazku moim i on o swoim i przyznał mi że bardzo dojrzale mysle że dobra ze mnie dziewczyna ze dopiero teraz sie otwarlam i mnie poznaje że jest zaskoczony.. tylko to co on robił bylo normalne? Po ostrym seksie w nocy rano to.. ?

Gość gość
Aha.

Gość gość
nie wiem czy to normalne nie miałam takiej sytuacji..

Gość gość
To wy w zwiazkach innych jesteście? Napisalas dosc niezrozumiale

Gość gość
Przeczytałam to i aż chce mi się rzygac. Szmaty dupcza się na prawo i lewo.

Gość gość
Dojrzale myśli dobra dziewczyna. Haha!

Gość gość
no tak matury, to gimby wolne mają

Gość gość
i przyznał mi że bardzo dojrzale mysle że dobra ze mnie dziewczyna xx Ano taka dupodajka jest zawsze wspaniała i ''dojrzała'' w uznaniu faceta, fakt ;) To nie był komplement dl Ciebie. Zamiast się zastawiać nad nim, przeanalizuj samą siebie.

Gość gość
Nie jestesmy w zwiazku. On od 2 lat, ja od pół roku. Ja kochałam swojego faceta nad zycie. Nawet nie patrzyłam na innego faceta bedac z nim.. i starałam sie jak mogłam, on manipulował mną do samego konca.. po 2 tyg zamieszkał w naszym mieszkaniu z inną, więc jestem pozbawiona jakis uczuc.. byłam z nim 6 lat i przez 4 miesace brałam tabletki na uspokojenie, bo wgl żyć bez niego nie potrafiłam psycholog próbował pomoc i jakos niby z tego wyszłam..