Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak facet mówi że jest bardzo religijny i nie chce nic przed ślubem

Polecane posty

Gość Namysłow opolsk wojew
, www.pgegiek.pl (elektrownia w Opolu)

Gość rasleigh
To łatwo sprawdzić czy jest fanatykiem i zachowuje się jak idiota czy to taki współczesny święty co rozda majątek i każdemu pomoże. Ale nawet jak święty musisz liczyć się z tym że seks będzie dla niego sprawą drugorzedną.

Gość leopold leja
Dla geja ślub z kobietą to życiowa szansa bo pozwoli się zamaskowac na kilka lat a nawet na całe życie jeśli dla żony seks niejest zbyt wważny. Dlatego trzeba zachować czujność.

Gość gość
A może po prostu jest prawiczkiem i nie wie jak włożyć a filmów nie ogląda bo to grzech.

Gość gość
Prawiczek może tak myśleć że pochwa jest jak dziura w ścianie w którą wkłada się kołek jak się przekona że to nie takie proste i jeszcze mu sperma wystrzeli na posciel drugi raz się nie odważy.

Gość gość
dziś ??? Normalnie gdy pierwszy raz włożyłem do sztucznej pusi też się zlalem, nowe bodźce są zbyt fajne by długo wytrzymać ale spokojnie po dekadzie małżeństwa pół godziny i nie dojdzie będzie potrzebne trzepanko na koniec i to oste

Gość gość
Ale gadacie głupoty nie ma męzczyzny któremu nie staje o poranku, a i czasami staje tak po prostu z niczego miałem i takie sytuacje a mam już 30 i nadal jestem prawiczkiem właśnie z powodów religijnych z ciekawosci se zmierzyłem i mam 14, co ciekawe to też długosc od końca dłoni do czubka 3 palca. I wydaje mi sie że to jest reguła u każdego faceta jaka dł. od konca ręki do czubka palca taki i penis.