Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakich zachowan i cech charakteru nie znosicie u innych kobiet?szczerze piszcie

Polecane posty

Gość gość

Czego naprawdę nie znosicie u innych kobiet?

Gość gość
Wywyzszania się,zarozumialosci,gadatliwosci falszu

Gość gość
Jak nie lubisz czegoś u kogoś to przyjrzyj się sobie... to jest to, co w tobie potrzebuje uzdrowienia i akceptacji.

Gość gość
Nie lubię jak obgaduja innych, wtracajace się kobiety, albo takie które wszystko wiedzą najlepiej. Te które myślą że są najlepsze też są denerwujące

Gość gość
Bo to ty jesteś najlepsza, prawda?

Gość gość
Zazdrosci, falszu

Gość gość
16:46 nie ale takie aroganckie zachowanie i wywzszanie się nie sa dobrymi cechami. Są kobiety które traktują innych jak jakiś gorszy typ człowieka i dlatego pisałam że myślą że są najlepsze

Gość gość
chamstwa, braku oglady i wychowania, dobrch manier, buractwa, agresji, przeklinania, fałszu, plotkarstwa.

Gość gość
W sumie są trzy rzeczy, których nie znoszę: 1. Umniejszanie innym, żeby siebie wynieść na piedestał, coś na zasadzie doszukiwania się u kogoś nawet najdrobniejszych wad czy mało istotnych minusów żeby tylko móc wytknąć go palcami. 2. Zawiść o wszystko nawet jeśli samemu ma się dobrze, niemożność pogodzenia się z tym, że ktoś inny też może mieć fajną pracę/fajnego partnera itd. i nieźle sobie radzić w życiu nawet jeśli nie jest najmądrzejszy, najpiękniejszy i najcudowniejszy ;) 3. Znam pewną osobę, która zawsze musi mieć jakiegoś wroga. Mam wrażenie, że musi żyć w atmosferze aferek i skandalików tak jakby się tym karmiła i jakby się nudziła gdy nie ma o czym plotkować. Byłam kiedyś taka sama ale uświadomiłam sobie, że takie podejście do życia nie da mi nic oprócz może nerwicy i depresji, czytałam dużo książek o zmianie nastawienia i staram się nad sobą pracować bo karmienie się tylko złą energią (w przenośni oczywiście) niszczy psychicznie i nie pozwala zbudować zdrowych relacji.

Gość gość
gość dziś Mogłabyś podać tytuły książek? Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź :)

Gość gość
Roszczeniowej postawy, moja przyjaciółka tak ma, czasem aż mi ręce opadają jak ją słucham, na szczęście ma też parę zalet ;-)

Gość gość
Fałszu, lizusostwa i wywyzszania się

Gość gość
Lenistwa,kombinatorstwa

Gość gość
Krytykowania innych żeby wypaśc samemu lepiej. Ogólnie nie lubię tego u wszystkich, ale szczególnie drażni mnie kiedy kobiety skaczą innym kobietom do gardłeś albo żałośnie przechwalają się, że "lepiej dogadują się z facetami" (co z zasady ogranicza się do tego, że faceci z grzeczności nie krytykują ich tak bezpośrednio jak koleżanki) i dopieprzą się do każdej wady (prawdziwej lub zmyślonej) u znajomych kobiet.

Gość gość
Obgadywania i plotkowania

Gość gość
Fałszu, zazdrości, nieslownosci, interesownosci