Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tesciowa mojej siostry uderzyla mojea corke co teraz mam zrobic

Polecane posty

Gość gość

Zadziwnila do mnie dzisiaj siostra czy nie podrzucę po przedszkolu mojej małej do niej bo dawno sie nie widziały. Corka na 3 lata. Zgodziłam sie. Moja siostra urodziła niedawno corke, wiec nie poświęca co jest zrozumiałe aż tyle czasu mojej córce (wczesniej widywały sie raz w tygodniu, teraz raz na trzy tygodnie). W zwiazku z tym ze siostra urodziła a jej facet musiał wrocic jak najszybciej do pracy, postanowili ze jego matka im trochę pomoże. Wiec wzięli ja na jakoś miesiac do siebie. No wiec wracając do tematu podrzuciłam siostrze mała tak jak chciała po przedszkolu. Powiedziała ze przyprowadzi ja za około godzinę. Zgodziłam sie. Mieszkam dwa domy dalej. Pól godziny pozniej siostra przyprowadza mi dziecko ktore płacze. Pytam sie najpierw siostry co sie stało itd, ale ona powiedziała ze nic i ze mała po prostu zaczęła płakać ze chce do mnie itd i dlatego ja przeprowadziła.po wyjasnieniach siostra szybko wyszła z domu twierdząc ze musi nakarmić dwoją mała. Zaczelam uspokajać corke i zapytałam co sie stało, czemu płacze itd a ona do mnie ze pani E ja uderzyła po rękach. Nosz k***a! Tak sie w****ilam. Chwyciłam mała, i biegiem do siostry. Wpadam stoi siostra z mina zbitego psa. Pytam sie i jednej i drugiej co sie stało. Najpierw sie wypierały a pozniej przyznały ze faktycznie moja mała dostała po rękach bo kładła na siostry dziecko talecze i szklanki i przybory kuchenne, i nie rozumiała ze nie wolno wiec, teściowa mojej siostry lekko ja strzeliła po rękach. Myslalam ze ich tam rozniose. Co za szmata! Z mojej siostry i tej jej p*****lnietej teściowej. Dwie suki a moja siostra jeszcze gorsza bo nawet nie stanęła w obronie swojej siostrzenicy tylko jakis obcej dla niej baby.

Gość gość
Mam nadzieję, że córka już zrozumiała, że tak się nie robi? Dzieci teraz płaczą z byle powodu

Gość gość
Prowo

Gość gość
Ja bym jebla po japie

Gość gość
Ja bym twojej córce rozbiła ten talerz o łeb. Myślę, że by skumała czemu robi źle.

Gość gość
Temat już był dawno prowokatorko

Gość gość
Wymyśl coś nowego, to już było.

Gość gość
Ja Pie.....e !to już było! Wena twórczą się skończyła co?! Bo wymyślać prowo to trzeba umić

Gość gość
Kopiuj wklej. :(

Gość gość
ale to już było.