Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wygląda zaproszenie na komunię według was?

Polecane posty

Gość gość

Najbliższa rodzina wyprawia Komunię. Oczywiście widzicie się kilka miesięcy przed i słownie słyszycie "To czujcie się zaproszeni..."Koniec tematu. Nie dostajecie zaproszenia indywidualnie. Nawet nie zostajecie oficjalnie zaproszeni przez telefon. Jak wy taką sytuację odbieracie? To siostra mojego chłopa. On nic kompletnie nie robi. Ma to w d***e. Dla mnie to zwykłe chamstwo.

Gość gość
Ja bym się obraziła na takie zachowanie. To świadczy o braku kultury i taktu. Nie rozumiem zachowania twojego chłopa. Czyli jak ktoś mu ubliży też będzie udawać, że wszystko jest w porządku?

Gość gość
Twój chłop...

Gość gość
Ja od mojej siostry jednej i drugiej nie dostałam zaproszenia a nawet zapomniałam o tym całkiem bo było wiadome że przecież będę ... I jakoś mnie to nie ruszyło wcale

Gość gość
I mój facet też nie dostał oficjalnego zaproszenia. Z góry wiadome było że idziemy i tyle, zresztą jak na wszystkie imprezy tego typu

Gość gość
Wg mnie w najblizszej rodzinie nie ma sensu jakies oficjalne zaproszenie, tyle,ze tzrba [przypomniec o temacie z pewnym wypzredzeniem ( tak z miesiac)

Gość gość
u mnie wiedzili ze bedzie komunia. ale jakos miesiac przed uroczystoscia. kazdemu wreczylismy zaproszenie.uwazam ze tak wypada.

Gość gość
Tak jak przedmówczyni wyżej uważam że wypada. A twój chłop to jest dupa

Gość gość
Dziś jest internet, facebook, instagram. skype, telefon. Jak ktoś chce to zachowa kulturę

Gość gość
jesli chodzi o chrzciny, komunia czy wesela. oraz np. dzieciaki jak zapraszaja corke na urodziny to tez dajemy zaproszenie.

Gość gość
Na imieniny jak prosimy to dwa tygodnie wczesniej dzwonimy i zapraszamy gosci

Gość gość
To normalne, tak zaprasza się rodzinę, z którą ma się dobre stosunki.

Ja mogę zaoferować piękne zaproszenia na uroczystość Komunii Świętej. Polecam Scarlett Zaproszenia. Zaproszenia i dodatki- profesjonalne podejście i dobre ceny.