Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PawiX

Matura a studia

Polecane posty

Witam, mam pytanie, wczoraj pisałem maturę z matematyki, niestety w niektórych zadaniach noga mi się po prostu dziwnie podwinęła i napisałem raczej na mniej niż 50%, zobaczymy ile przyznają mi punktów za zadania otwarte, jeżeli tam dadzą mi jakies punkty to będę miał coś od 50 do 60%. Z języka Angielskiego (podstawa) będzie raczej 70% a z rozszerzenia słabizna, jutro jeszcze pisze rozszerzoną matematykę, i informatykę za dwa dni.. Ogólnie z matematyki jestem dobry, z tym że wszedł ogromny stres no i błędnie zaznaczyłem niektóre odpowiedzi i wyszło jak wyszło.. Moje pytanie: Czy z takimi wynikami dostanę się na informatykę, zaocznie na politechnikę śląską, lub politechnikę częstochowską? Czy mam szanse ?

Gość gość
na zoaczne to mysle nie bedzie problemu zadnego

Ktoś mi mówił że jest bardzo dużo chętnych na zaoczne stąd moje obawy

Gość gość
sprawdź sobie progi w internecie, może są gdzieś z poprzednich lat. na zaoczne zwykle przyjmuje się wszystkich bo nie ma aż takiego parcia na nie. faktycznie tak średnio napisałeś, szczególnie że podobno wyjątkowo łatwa ta matura w tym roku.

Gość Olga 20
Zależy prawdopodobnie czy będą mieli limity miejsc, czy będą mogli przyjąć na przykład kilka osób więcej. Na pewno jakieś informacje znajdziesz w internecie. I nie trać jeszcze nadziei, może będzie dobry wynik punktowy. Na Politechnikę Częstochowską tak dużo chętnych?.

Gość PawiX
I Chętni bardziej do Gliwic, bo do Częstochowy wiadomo że mało osób raczej będzie chciało pójść.