Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rispolept działanie zna ktoś ? brał ktoś podobny lek

Polecane posty

Gość gość

Witam siedzę i sobie uświadamiam myślę czy ktoś z wad lub waszych dzieci zazywal lek o nazwie rispolept ? O co chodzi od dwóch lat biorę narkotyki zapisałem się na odwyk vo juz nie wydolam wracam do przeszłości kiedy sprzedałem duszę diabłowi i zastanawiam się kiedy pierwszy raz zarzywalem poważniejsze środki odurzające i przypomina mi się jak miałem 12 lat Dostałem ten lek na napady paniki agresji i ADHD miałem dostawać 1g na cały dzie 0,5 rano tyle samo pod wieczór jakoś tak szczegółów nie pamiętam Faza po rispolepcie Sierpień 2009 piszlismy z kolegami do parku i jak to malolatka po chwili zaczęliśmy rozrabiac pamiętam ze miałem stany euforyczne niczym dzisiaj po ekstazie w pewnym momencie zacząłem biec i czułem jak unosze się w powietrzu zacząłem skakać wymac***ac rękami w prawo i w lewo m morda mi się cieszyła jak nowonarodzonemu tez ktoś z was ma podobne historie w takim wieku dlaczego poruszyłem ten problem bo w Polsce narkomani i może nie wszyscy ale dużą ilość osób nie zaczyna jak piszą media 14 16 lat feta dopalacze w polsce jest duża grupa osób odurzana przez własnych rodziców wymówki takiego zachowania są różne choroby psychiczne czy stany psychozy leki tego typu odstawiaja rodzice w wieku 13 14 lat wtedy zaczynają się problemy z depresja wymówka jest ze to dojrzewanie wtedy taki człowiek nie ma wyjścia jest skazany na ucieczkę od tego z******tego bólu sięgając po nielegalne łatwo dostępne środki psychoaktywne tak zwane legal dopalacze Przynajmniej ja tak uważam zanim skrytykujesz ze to bzdura głupota opowieść mi swoją historię z tym lekiem lub podobnymi psychotropami lub popytaj znajomych

Gość gość
Psychotropy ryja banie i to jest fakt.

Gość gość
5:34 prawda sama prawda

Gość gość
To straszne jak się faszeruje ludzi zwłaszcza dzieci. Zero szukania przyczyn, sposobu pomocy bez tego g****a. Każdy tylko idzie na łatwiznę.

Gość gosc100
gościu! jeżeli, jak sam wspomniałes "kiedys sprzedałeś dusze diabłu, to chyba jesteś swiadomy, że sam odwyk Ci nie pomoże...! Szukaj tez pomocy u tych, którzy potrafią uwolnić Cie z niewpli diabła. I to ważniejsze nawet niż odwyk! Powodzenia! Buziaczki!!!