Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja kuzynka chce miec lepsze wesele niz inne kolezanki..to norma?

Polecane posty

Gość gość

Wy tez chcialyscie by wasze wesele i ślub lepiej wypadaly na tle koleżanek? Kuzynka ma 30 lat ale mi sie wydaje takie zachowanie dziecinne Ciagle powtarza ze"zobaczysz ze moj slub i wesele bedzie lepsze niz aski i marty bo one robia takie wielkie pompy a ja zrobie mniejsze ale takie ze lepiej wypadne od nich" Z czego wynika takie zachowanie?

Gość gość
Nie. Widać że jest bardzo zakompleksiona i niedowartościowana.

Gość gość
Heh chyba każda tak ma

Gość gość
Nie każda. Ja na przykład wcale nie chciałam wesela, a odbyło się ona jedynie pod presją rodziców. Uległam bo prawie do rozłamu w rodzinie by doszło. Było mi więc doskonale obojętne jak ono będzie wyglądać.

Gość gość
Ja nigdy nie chciałam mieć wesela, nie lubię takich zabaw ani bycia w centrum zainteresowania

Gość gość
Ja miałam koleżankę co ją te przygotowania strasznie jaraly. Trochę po weselu powiedziała, że jest jej smutno i pusto, bo już po wszystkim. Dla mnie to co najmniej dziwne, bo cieszyłam się, że mieliśmy to za sobą, jakoś nie przepadam być w centrum zainteresowania:)

Gość gość
Aaa i każdemu się wydaje, że jego wesele było najlepsze:D a byłam na takim z pompą, w najlepszym lokalu w mieście, a po 1 większość gości zbierała się do domu, a ślub był o 17 więc to nie kwestia, że było jakoś strasznie długo

Gość gość
Ja muszę zorganizować swoje wesele i to dla mnie koszmar, chciałabym jakieś małe przyjęcie bez szopek typu oczepiny, najlepiej sam ślub bez wesela ale niestety to nie przejdzie że względu na naszych rodziców i narzeczonego, jakoś przeżyje to dla nich.

Gość gość
Dla mnie to bez sensu. Również nie miałam wesela, ślub o 16, ok. godz. 17:30 był obiad, tort, poczęstunek na zimno w skromnym 20 osobowym gronie, troche wina a o 22 już z narzeczonym lecieliśmy w podróż poślubną na Kanary :)

Gość gość
Ja też nie chcę wesela :) Raz że nie chciałoby mi się myśleć o tym wszystkim. Być w takim centrum uwagi jak ktoś wspomniał i wydawać kasy tyle. Biorę cywilny a potem najbliższą rodzinę zabieram na trochę bardziej uroczystego grilla niż zazwyczaj ;) Jeden wieczór a kombinowania pół roku żeby babci Stasi podobało i ciocia Krysia się dobrze najadła i wybawiła, pierdziele ;)

Gość gość
O i to jest dla mniej idealny przebieg zdarzeń. Przyjęcie niewielkie i tylko w gronie naprawdę bliskich i życzliwych mi osób. Robić wystawne i wielkie wesele wyłącznie pod publikę to jakieś nieporozumienie.

Gość gość
Kazdy chce jak najlepsze wesele - oczywiscie na swój gust- i to jest normalne. Nie ma sesnu porównywac z czyimś, bo kazdemu co innego sie podoba.

Gość gość
A my nie chcieliśmy wesela więc go nie było ;). Mało tego moj***abcie zgodnie przyznały że teraz wesele to bzdura i kasy szkoda. Teściowa tylko lamentowala że jak to ślub bez wesela a co z rodziną co oni powiedzą?? Mieliśmy to w nosie ;) Odbiła sobie jak mój szwagier bral ślub bo oni wesele robili. Do dziś gada ze żałuję bo super autem by jeździł dziś a tak kasa w błoto wywalona :)

Gość gość
10:43 a może narzeczony da się namówić na ślub np na Dominikanie?? Albo innej pięknej wyspie.