Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znacie lub jest w waszym otoczeniu jakas naprawde piekna kobieta?

Polecane posty

Gość gość

Czy znacie taka kobietę która naprawdę jest piękna? Ladnych jest setki..chodzi mi o takie piekno,ktore sprawia ze ciagle sie mozna na nia gapic i gapic .. Czy zazdroscicie jej? Jak reaguja na nia faceci?inne kobiety?

Gość gość
Znam, nie zazdroszczę bo wcale nie miała łatwego zycia. Faceci wiadomo, że adorują ale to nie jest pustak, który by to wykorzystywał. Z innymi kobietami róznie trafiała, i na zawistne i przyjacielskie.

Gość gość
Znałam parę urodziwych dziewczyn, chociaż to nie jest tak, że ktoś taki idzie ulicą i cały świat pada mu na kolana. Nadal ktoś taki musi mierzyć się z czymś co sie zwie prawdziwym życiem tak jak wszyscy inni zwykli ludzie. To jedynie jednostki cwane mogą tak naprawde coś uszczknąć z życia.

Gość gość
Przecież teraz jest masa pięknych kobiet Idealnych wrecz

Gość gość
09.38 idealnych? Taa...na instagramie co druga jest idealna :D w realu niekoniecznie...

Gość gość
Temat z duuupy.

Gość gość
znam -siebie.

Gość gość
Nie znam, wręcz przeciętne, ja też jestem taka sobie, wszystkie mężatki, zyjemy w małym mieście. Jak mieszkałam przez wiele lat w Warszawie to tam widywałam i zawsze się dziwiłam, że są same, albo mają facetów pajaców. Jak patrzę na takie normalne, w miarę szczęśliwe małżeństwa z dziećmi to raczej przeciętny facet i przeciętna babka.

Gość gość
A ja znam podobne do Dody i siwiec mimo ze mieszkam na wsi Wiec na wsi tez zdarzają się piękne kobiety

Gość gość
Takich mega pieknosci to moze widzialam ze trzy w zyciu Wrecz bije od nich blask,prawie kazdy sie obejrzy To jest to cos :-) Plus dumna postawa,sposob chodzenia..

Gość gość
Nie mowcie-znam siebie ;-) bo to brzmi balochwalczo I tanio...

Gość gość
Codziennie oglądam ją w lustrze :D

Gość gość
Haha...ten tekst"codziennie ogladam ja w lustrze",jest już tak zenujacy I wyswiechtany,ze trąci z deka patologią ;-)

Gość gość
"A ja znam podobne do Dody i siwiec mimo ze mieszkam na wsi Wiec na wsi tez zdarzają się piękne kobiety " Pompowane wargi i botoks ? Myślę że nie taki rodzaj "piękna" mamy tu na myśli.

Gość gość
Nie wiem czy jest piękna specjalnie w każdym razie niebrzydka na pewno i powodzenie ma od zawsze. Typowo piękna widziałam raz. Wszystko miała idealne.

Gość gość
wiele jest ładnych kobiet, ale piękne to chyba tylko w telewizji które mają kasy w brud :)

Sądzę , że każda kobieta jest piękna. te ktore o siebie nie dbają, piją alkohol czy spozywajaą jakieś narkotyki same niszczą swoje piękno. są kobiety ktore dbają o siebie bardzo, mają na to pieniadze i to robią. Nie okłamujmy sie wiekszosc "bab" obraza te ze zrobionymi ustami, wymodelowanymi twarzami, pieknym makijazem strojem czy powiekszonym biustem, a dam sobie uciąć obie ręce, że jak by było je stać to latały by po klinikach estetycznych 7 razy w tygodniu. sama jestem ładną dziewczyną i poznałam bardzo duzo zawistnych kolezanek, ktore tylko patrzyly jak by tu mnie upokorzyc bo jak ktos moze byc ladniejszy i miec fajniejsza figure.. ;/ Ja osobiście, kiedy widze kobietę, zadbaną piękną, jestem usmiechnieta. Nie zazdroszczę, biorę przykład ;) Jestesmy płcią piękną, POWINNYSMY SIE TRZYMAC RAZEM, solidarnosc jajnikow :D pozdrawiam kobitki ;)

Gość gość
Vanesska nadajemy na jednych falach:)

Gość gość
Nie ma brzydkich kobiet, są tylko biedne :D

Gość gość
Wszystkie kobiety są piękne, tylko nie po wszystkich to widać. :D