Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niepokojące krwawienie

Polecane posty

Gość gość

Cześć mam 20 lat i pewien problem. Około dwa tygodnie po okresie zaczęło sie u mnie niewielkie krwawienie okoloowulacyjne, jednak martwi mnie to ze trwa juz ono 12 dni, momentami krwi jest dużo. Byłam miesiąc temu u ginekologa i wspomniałam o tego typu krwawieniach, jednak nigdy nie trwały one tak długo, pani ginekolog powiedziała ze to naturalne, ponieważ wtedy przypada owulacja. Miałam robione USG i wszytko było w porzadku. Teraz zaczynam sie martwić bo 12 dni takiego krwawienia to za długo, nie wiem co robic.. proszę o rady, czy któraś z Was tez tak ma?

Gość gość
Musisz znów pojsc do ginekologa innej rady nie ma. Coś się dzieje, trzeba to sprawdzić.

Gość gość
Ile jeszcze musisz krwawić żeby pójść z tym do lekarza a nie pisać na forum?

Gość gość
Idz do lekarza i wszystko się wyjaśni. Może to jakaś infekcja. Ja miałam takie lekkie krwawienia i okazało się, że to zapalenie i dostałam antybiotyk.

Gość gość
Nic innego jak wizyta u ginekologa Cię nie czeka. On Cię musi zobaczyć i zbadać i wtedy ustali co Ci tak naprawdę dolega. Może się okazać że to po prostu zwykła infekcja i powie żebyś sobie zakupiła kosmetyki do higieny intymnej. Mnie ostatnio coś pobolewało i też to była tylko infekcja. Teraz już odpowiednio dbam o te miejsca stosując emulsję provag.