Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

Poszukiwany, poszukiwana

Polecane posty

Gość gośćS
tak ci do śmiechu?spadaj!

Gość gość
MATEUSZ TY IDIOTO DOROŚNIJ

Gość gośćS
mam wymienić kolejny raz wszystkich fagasów którzy się mną interesowali i nie dawali mi żyć serio muszę raz jeszcze wypisywać ich imiona? W moim życiu był tylko jeden facet -Rafał i nikt więcej i nie życzę sobie wypisywania bzdur na mój temat!Dziękuję ze rozumiesz że nie chciał go wozić..w tym temacie nie kłamałam!TRENERZE!

Gość gośćS
Proszę i to ja dziękuję ZA WSZYSTKO a teraz znikam.Trzymaj się...i trzymaj z daleka ode mnie Tomasza i Mateusza ORAZ TE twoje podłe znajome.. bo nie ręczę za siebie!

No dobra, pobudka leszcze i leszczyki. Stawiam kasztany przeciw orzechom, że żadne z Was - niedorobione namiastki homo sapiens - nie jest w stanie mnie obrazić. Albo chociaż dotknąć moich uczuć. Jesteście za cienkie pipy, ale nie to jest problemem. Po prostu brakuje Wam kreatywności. U niektórych wręcz widać, że iloczyn inteligencji jest poniżej zera. Here you are. It always works.

Gość gośćS
10.24 owszem jest bo to zniesławienie mojej osoby to umniejsza moje godności i dobrej opinii, ! przez to mam problemy w pracy w środowisku.. na uczelni ,stargane nerwy ,nie życzę sobie wypisywania oszczerstw na mój temat,w ogóle nie życzę sobie interesowania się moją osobą.!

Stawiam kasztany przeciw orzechom, że żadne z Was - niedorobione namiastki homo sapiens - nie jest w stanie mnie obrazić. Albo chociaż dotknąć moich uczuć. x ms, wybacz ale od tego masz "swoj" topik, ja tu tylko skromnie chce czekac na ike myslalem, ze pytasz czy mozesz podnosic - ALWAYS :-) ps. jak wiesz - nigdy nie wchodze na tematy "o mnie"

Gość gośćS
człowieku ,dałam się przebadać w niedziele bo boli od dawna -zwalałam to na nerwobóle-diagnoza ? guz piersi nie denerwuj mnie!nie będę z wami dyskutować.

A, to sorry, zrozumiałem, że chcesz popędzić gości do roboty. W sumie mleko się rozlało, teraz naprawdę wystarczy lekko pacnąć:) To wracam do siebie, ale zajrzę czasami:)

Gość gośćS
JAKIE MLEKO?

Gość gośćS
umrę młodo,23 lata temu Rafałowi przepowiedziała to wróżka z mojego zdjęcia,,będziesz miał trzy żony ,jedna z nich umrze''Nie wierzę w p********e wróżby ,już wolę wierzyć ze Bóg tak chce;-(SZKODA MI TYLKO DZIECI..BO DE FACTO MAJA TYLKO MNIE PO SWOJEJ STRONIE;-(IDE CZAS GONI.

Gość piąta klepka
O Ty niewdzięcznicy, mnie nie szukałeś, tylko rozchadzałeś. Zapamiętam!

Gość zawsze szczery
yyyy, Lucy, z kim rozmawiasz? :-)