Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Częste siusianie

Polecane posty

Gość gość

Hej, mam do was małe pytanie. Od dwóch dni jestem na diecie, aktualnie nie uprawiam żadnego sportu, siedzę cały czas w domu. I odkąd zaczęłam więcej pić, to biegam do łazienki dość często. Wypije szklankę/dwie wody i za 20-30 minut lecę siusiu. Wczoraj wypiłam litr wody przez cały dzień i byłam w łazience 6-7 razy. Dziś wypiłam dopiero jakieś pół litra a byłam w łazience już 4-5 razy(?). Ogólnie nie czuje szczypania, żadnego pieczenia, nic nie boli, kiedy siusiam a mocz ma kolor niemal przezroczysty czyli z tego co zdążyłam doczytać, to jest prawidłowy kolor. Wszystko wskazuje na to, ze jest okej. Szczerze troszkę się zamartwiam, dlatego pisze do was. Wy tez tak często biegacie do kibelka? Jest to całkowicie normalne? :/ Może jestem zbyt przewrażliwiona? :(

Gość gość
litr wody na cały dzień to wcale nie jest dużo. Może jesz jakieś owoce, warzywa? w nich też jest dużo wody. Albo zupy? Ale jak wypijesz szklankę czy dwie tak jak piszesz to normalne, że potem idzie się do łazienki :) Tyle razy na cały dzień to jest całkiem normalne.