Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy z kuzynką

Polecane posty

Gość gość

Kilka lat temu wyjechalismy z mezem do UK, rok temu moja ciocia poprosiła nas czy moglibyśmy zabrać do siebie jej córkę na kilka mies, straciła prace, rozstala się z facetem, zgodzilismy się, pomogliśmy załatwić wszystkie niezbędne papiery, konto w banku i prace znalazła dosyć szybko, po około 4 mies mieszkania i pracy stwierdzila że jej się podoba i nie chce wracać, później zaczęła przebąkiwac że chce się wyprowadzić bliżej pracy itd, pomoglismy w przeprowadzce, nasz kontakt nadal był bliski co kilka dni wpadala na plotki, obiad, kawke, ale ostatnie 3 mies cisza, dzwonilam, pisalam, w końcu przyszła i opowiedziala ze kilka mies temu poznała faceta, Araba, planują ślub, za około 2-3 tygodniu zamieszkają razem, i ona zamierza przejść na islam i zmienić imie. Dzień po jej wizycie zadzwoniła zaplakana ciotka z pl, żebyśmy coś zrobili, że on ją wywiezie, narobi dzieci i nawet wnuków nie pozna, co mnie wkurzylo najbardziej to to że ona do mnie z pretensjami wyskoczyła, że ona była pod moją opieką , ona ma 25 lat do cholery, co robić

Gość gość
Mam podobny problem z siostrą

Gość gość
Powiedz jej, że ma założyć sobie prześcieradło na łeb, wyciąć oczy i tak chodzić kilka dni. Ciekawe czy jej się spodoba. Niech jeszcze mu zrobi test (którego oczywiście nie przejdzie) i zaproponuje, że może on bym zmienił wiarę na chrześcijaństwo.

Gość gość
Co oni mają w sobie, że tak polki tracą dla nich głowy. Moja siostra mieszka w Belgi i ma 14 letnią córkę. Cały czas jej tłuczymy do głowy, że może mieć każdego chińczyka, meksykanina, murzyna, nawet kobietę byle nie arabusa.

Gość Princessinthesky
Poznaj chłopaka i zobacz jakim jest członkiem bo na razie nie masz żadnych podstaw żeby go oceniać . A kuzynkę zostaw w spokoju, niech żyje swoim życiem

Gość gość
Princessinthesky dziś Ich się nie da poznać. Pozna jego oblicze dopiero po ślubie albo po "incydencie" np. na koncercie.

Gość gość
Niby żyjemy w katolickim kraju, ale z tego co widzę dla większości to tylko tradycja. Nie wiem jak można zmienić wiarę dla faceta. Nie wiem też co jest pociągającego w arabach. Wiadomo, że według islamu kobieta jest gorsza od mężczyzny.